ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

4 ian. 2016

Tarte aperitiv cu ciuperci



Aperitivele dau un aer de sarbatoare oricarei mese si sunt foarte apreciate de toata lumea. Si cum noi iubim ciupercile aperitivele cu ciuperci sunt nelipsite iar aceste tarte aperitiv cu ciuperci ne plac foarte mult si le pregatesc adeseori.
Se fac usor mai ales ca putem pregati aluatul chiar si cu doua luni inainte pastrandu-l la congelator iar cojile le putem coace cu o zi inainte iar in ziua petrecerii pregatim doar rapid umplutura limitand astfel timpul petrecut in acea zi in bucatarie!
 





 
Ingrediente:

pentru cojile de tarte:

250 gr faina
125 gr unt rece
50 ml apa foarte rece

pentru umplutura:

2 conserve ciuperci Sun Food
100 gr unt
cateva fire ceapa verde
2 linguri maioneza
sare, piper





Mod de preparare:

Mai intai vom pregati cojile de tarte. Modalitatea de preparare a acestora in imagini pas cu pas o gasiti aici. Se fac foarte usor, sunt foarte fragede si aluatul poate fi pregatit in prealabil si pastrat in congelator chiar si pana la doua luni.



Incingem untul intr-o craticioara si calim ciupercile impreuna cu ceapa verde tocata marunt.



Lasam sa se racoreasca putin si punem ciupercile in vasul  blenderului vertical, adaugam maioneaza, sare si piper si le blenduim pana obtinem o pasta. 


Asezam pasta de ciuperci in cojile de tarte cu ajutorul unui pos cu dui stea.



Decoram curengute de cimbrisor sau marar.


Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

  1. buna ziua
    ma inspir din retetele dvs mereu si cu ff mare placere . Multumesc de ajutor. Chiar si la o varsta mai inaintata am ce invata. Omul cat traieste invata mereu , nu? Multa sanatate si multe inspiratii .

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, mulțumesc ptr rețete, bine venite în orice moment necesare. O f buna inspirație!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc pentru postări, ma inspira ce mai pot sa pregătesc pentru familia mea. Rețetele sunt foarte bune și va multumesc

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes