ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

30 ian. 2016

Un concurs super simpatic si 10 premii utile in orice bucatarie!


Nu-i asa ca si voua va plac concursurile la fel de mult cum imi plac si mie? Ei bine am dat peste un concurs taaaare fain, il gasiti chiar aici. Breasla sasilor priceputi mai cu seama in ale gatitului va ajuta sa castigati una din cele10 masini de tocat de la Zelmer ca sa puteti prepara apoi o multime de bunatati care de care mai apetisante.

Eu zic sa nu ratati, sasii astia-s tare priceputi, eu as merge oricand pe mana lor, asa ca hai sa ne incercam norocul, nu se stie niciodata ce surprize ne rezerva viata, insa grabiti-va ca mai aveti doar doua zile la dispozitie!

Sa va spun cum am facut eu? Am aruncat o privire pe site-ul 6sasi.ro si drept sa va spun mie mi-a facut cu ochiul Johann, sasul cel intelept fiindca este socotit si cumpatat. Ia uitati cat de mandru este si cata incredere inspira, eu am votat cu el, sunt convinsa ca imi va purta noroc


Intrati pe site si priviti cu atentie fiecare in parte, ia sa vedem voua care va inspira mai multa incredere? Hans cel migalos, Jurgen cel meticulos sau Martin cel carismatic? Nu-s de lepadat nici Ludwig cel inventiv, Klaus cel iscusit sau Johann cel intelept, hai ca nu e greu.

Ti-ai ales sasul preferat? Da click pe voteaza si completeaza cu datele tale personale apoi pe trimite si gata, esti inscris! Eu nu iti mai pot dori decat bafta maxima, o masina de tocat electrica e foarte utila si te va ajuta sa prepari o multime de bunatati!
Sunt curioasa, tu cu cine ai votat?






Distribuie daca iti place:

12 comentarii :

  1. Ha, ha, ve misto e concursul, nu cred sa castig ceva insa l-am votat pe Martin, aduce a bunicut dragut :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Votat pe "tătăita" Martin cel rotofei!El mi- a făcut cel mai tare cu ochiul! :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am votat pe Iohann cel intelept. Sa fie cu noroc!

    RăspundețiȘtergere
  4. De partea lui Martin sunt si eu ! Sper sa -mi aduca noroc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai ce am votat si eu, grea alegere, dar ca si in alegeri, votul meu este secret. Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Super concursul! Am ales sa votez cu Hans,seamana cu felul meu de a fi.Sper sa am noroc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am votat...! Baftă tuturor!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes