ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

16 iun. 2015

Desert la pahar cu frisca si zmeura


Iubim zmeura si eu si sotul, dar mai ales copiii, cu greu reusesc sa salvez cateva zmeurici din mainile lor sa fac cate un desert. Si fiindca iubim atat de mult zmeura intr-un coltisor din gradina parintilor am plantat  cativa butasi de zmeura care s-au inmultit foarte repede, asadar copiii o culeg cu manutele lor si li  se pare cu mult mai gustoasa.

Si daca iubesc zmeura evident iubesc si retetele cu zmeura: inghetata de zmeura, dulceata de zmeura, prajitura cu zmeura, tort cu zmeura, tarte cu zmeura, limonada cu zmeura, milshake cu zmeura, chiar si  eclere cu zmeura


Ingrediente:


250 gr biscuiti digestivi
250 gr smantana dulce pentru frisca
500 gr zmeura
2 linguri zahar pudra







Mod de preparare:


Mixam smantana dulce impreuna cu zaharul pana devine ferma.  Adaugam 250 gr de zmeura pasata cu o furculita.



Amestecam pana la omogenizare.


Faramitam biscuitii la robot.


Asezam in pahare mai alternand straturile: biscuiti, zmeura proaspata, frisca si continuam pana umplem paharele. Ultimul strat va fi de frisca. Decoram cu zmeura si frunze de menta. Eu am folosit pahare de 200 ml si mi-au iesit 5pahare. Dam la frigider peste noapte ca sa se intrepatrunda aromele.



Pastram la frigider pana in momentul servirii. 



Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes