ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

25 iun. 2015

Salata exotica de orez


O banala salata ridicata la rang de arta ar putea sa transforme cina intr-o seara memorabila! Salata exotica de orez e perfecta pentru o cina in doi, iar daca doriti sa va cuceriti partenerul definitiv si irevocabil optati pentru o prezentare deosebita in straturi si efectul vizual va fi maxim. 

Singurul secret pentru reusita acestei salate este orezul Bob cu bob lung de la Riso Scotti, un orez ideal pentru salate, garnituri sau paella si pe care vi-l recomand din toata inima.
Ramaneti aproape si fiti cu ochii pe pagina de facebook a blogului fiindca va urma curand un concurs fain cu premii constand in produse Riso Scotti foarte utile in bucatarie!


Ingrediente:

2 cani apa
sare de mare
piper mozaic
1 ananas
200 gr sunca Poiana Neagra
50 gr parmezan
5-6 frunze ceapa verde








Mod de preparare:

Spalam orezul si il punem intr-un vas. Adaugam apa si il lasam sa fiarba la foc mic 15 minute. asezonam cu sare de mare si piper. 


Ananasul il taiem curatam si il taiem cubulete iar ceapa verde o tocam fin.  Montam salata in pahare in straturi astfel: un strat de orez, un strat parmezan ras, un strat  sunca afumata, un strat rondele ceapa, un strat cubulete ananas, si apoi repetam pana sus. Dintr-o feliuta de sunca modelam un trandafiras si ornam salata. Radem si cateva aschii de parmezan. Pastram la frigider pana in momentul servirii.


Distribuie daca iti place:

5 comentarii :

  1. Interesanta reteta si tentanta ! Usoara si hranitoare in acelasi timp si pe deasupra cu un aspect de zile mari ! Reteta asta merita nota 10 + !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dat clic pe denumirea retetelor aperitiv rapid cu ciuperci si brie si bilute din branza ca sa ajung la retetele respectibe dar am gasit peste tot salata exotica cu orez.Arata foarte bine intradevar dar acum nu este ceea ce ma intereseaza.Unde gasesc retetele respective?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici o puteti gasi: http://www.caietulcuretete.com/2015/06/aperitiv-rapid-cu-ciuperci-si-brie.html

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes