ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

3 ian. 2014

Concurs: Ai testat, ai castigat!Va amintiti ca va promisesem pe pagina de facebook a blogului un concurs pe care l-am postat chiar inainte de Craciun? Ei bine am hotarat sa prelungesc inscrierile pana pe 5.01.2014, ora 23,59. 

Pentru cei care nu stiu este vorba despre un concurs cu participare limitata, la care vor avea acces doar cei ce au trimis pana acum retete incercate de pe www.caietulcuretete.com sau cei care vor trimite pana duminica 5.01.2014. E surpriza mea pentru voi de sarbatori, e felul in care va multumesc ca mi-ati acordat credit si mi-ati incercat retetele, va multumesc pentru asta, va multumesc si pentru pozele trimise si va doresc mult succes!
Pe langa premiile din imagine voi mai adauga cateva constand in produse utile in bucatarie, sper sa va placa.
La concurs vor participa toti cei ale caror retete se vor regasi in acest album , fiecare reteta va primi o un numar, apoi voi extrage cei trei castigatori cu random.org. Pe 8.01.2014 voi extrage castigatorii. Mult succes tuturor!!!

Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes