ULTIMELE RETETE

Publicitate!

11 nov. 2012

Castigatorii concursului Pastai de Vanilie
Mai intai as vrea sa multumesc tuturor pentru participare, retetele au fost minunate, fiecare dintre voi s-a straduit, insa fiind un concurs au trebuit departajate cumva.
Multumesc tare mult sponsorului Pastai de Vanilie pentru generozitate !
Asa cum a spus si Bucatar Maniac e greu sa faci comparatie intre un tort si niste muraturi, chiar daca luate separat ambele sunt tare bune.Jurizarea s-a facut tinand cont de mai multe aspecte, in general au contat originalitatea, complexitatea, aspectul, si s-a tinut cont de felul in care au fost combinate ingredientele, de respectarea cerintei concursului.
Si apropo de respectarea cerintelor, am fost nevoita sa fac si cateva descalificari din pacate .
Cu parere de rau  urmatoarele persoane au fost descalificate: Adina Ciocalau, Mare Maria, Liliana Balascau

Asadar felicitari celor 5 castigatoare !!!

1. Andreea Juganaru -  10
2.Angelica Nistor      -  9,88
3.Dianu Andreea       -  9,55
4.Angela Constantin -   9,55
5.Iliescu Oana           -   9,55


Cele 5 castigatoare vor trebui sa trimita la adresa lucia@pastaidevanilie.ro un e-mail cu datele de expeditie si un nr de telefon, incepand cu data de 13 noiembrie.

Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes