ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

11 nov. 2012

Castigatorii concursului Pastai de Vanilie
Mai intai as vrea sa multumesc tuturor pentru participare, retetele au fost minunate, fiecare dintre voi s-a straduit, insa fiind un concurs au trebuit departajate cumva.
Multumesc tare mult sponsorului Pastai de Vanilie pentru generozitate !
Asa cum a spus si Bucatar Maniac e greu sa faci comparatie intre un tort si niste muraturi, chiar daca luate separat ambele sunt tare bune.Jurizarea s-a facut tinand cont de mai multe aspecte, in general au contat originalitatea, complexitatea, aspectul, si s-a tinut cont de felul in care au fost combinate ingredientele, de respectarea cerintei concursului.
Si apropo de respectarea cerintelor, am fost nevoita sa fac si cateva descalificari din pacate .
Cu parere de rau  urmatoarele persoane au fost descalificate: Adina Ciocalau, Mare Maria, Liliana Balascau

Asadar felicitari celor 5 castigatoare !!!

1. Andreea Juganaru -  10
2.Angelica Nistor      -  9,88
3.Dianu Andreea       -  9,55
4.Angela Constantin -   9,55
5.Iliescu Oana           -   9,55


Cele 5 castigatoare vor trebui sa trimita la adresa lucia@pastaidevanilie.ro un e-mail cu datele de expeditie si un nr de telefon, incepand cu data de 13 noiembrie.

Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes