ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 mai 2011

Contact


Aveti o propunere de parteneriat,  doriti sa gazduiti un banner publicitar,  doriti o oferta de preturi, sa organizati un concurs,  sau pur si simplu vreti sa-mi adresati o intrebare? 

Ma puteti contacta la urmatoarea adresa de e-mail  office@caietulcuretete.com






Distribuie daca iti place:

43 de comentarii :

  1. te rog dak poti baga iar cartyile pe mail.imi plac mult si nu am gasit nimic acolo.ms mult esti superrr

    RăspundețiȘtergere
  2. te rog dak poti iar sa bagi cartile am vazut la comentarii k sau mai sters eu nu am gasit nimic imi plac mult azi le am descoperit,retetele.sunt incepatoare am mare nevoie de tine.ai retete superrr.mersiiii

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc din suflet pentru aprecieri.Promit ca voi repune cartile pe mail in maxim 3-4 zile, sper de data asta sa nu le mai stearga nimeni !

    RăspundețiȘtergere
  4. alina băluță04 noiembrie, 2011 12:08

    buna,am 21 de ani,si am redescoperit cu ajutorul tau ca ador sa gatesc,am tot incercat multe retete de p sait unele mi-au iesit altele nu,dar sunt in continua crestere.te rog nu merge parola pt a descarca cartiile.am vazut ca anumite persoane care nu au de lucru si sunt invidioase le-au sters si imi pare rau,dar te rog ajuta-ne sa le redescoperim si noi!!!ms frumos.pup

    RăspundețiȘtergere
  5. buna ziua tuturor,
    si eu am incercat sa intru pe adresa de email caietul_cu_retete, dar mi se spune ca parola nu este corecta. :(
    ma poate ajuta cineva??
    multe multumiri anticipat

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara,
    Am copiat cateva retete de Craciun si abia astept sa le incerc.Multumesc frumos.
    Am mai incercat si eu sa salvez cateva carti dar se pare ca au fost sterse.Ma intereseaza daca se mai pot salva altfel.Oricum felicitari pentru site si multe retete noi in continuare.
    Ceau

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc pentru idei si retete. Esti o minune!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru idei si retete! Esti o minune!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am descoperit acest blog in urma unei cautari de retete pt. sarbatori. Am vazut ca aveti mai multe retete postate pe adresa caietul_cu_retete @yahoo.com dar cand am incercat sa intru mi s-a dat "ID not taken yet". Ati putea cumva sa le postati direct pe blog pe rand?
    Va multumesc anticipat.
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  10. buna unde gasesc si eu cosulete pt briose???
    mersi

    RăspundețiȘtergere
  11. As dori sa ma abonez la blogul tau , dar n-am vz ceva de genul acesta ... as fi incantata daca m-ai ajuta . Duminica frumoasa .

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc tare mult pentru interes, era undeva in dreapta paginii, l-am adus chiar deasupra postarii ca sa fie mai vizibil !

    RăspundețiȘtergere
  13. ati putea sa incarcati rețetele pe mail , nu merge , sau sa uploadati pe site

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place enorm cum explici retetele si mi-as dori sa regasesc retete cu croissante cu unt sau ciocolata numai daca ai timp :) Multumesc frumos si sper sa nu te superi de rugaminte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca iti place, fac tot posibilul sa explic atat in scris cat si prin imagini astfel incat sa fie usor de facut chiar si pentru un incepator in ale bucatariei.
      Cat despre croissante nu-i cu suparare si eu imi doresc tare mult sa le fac insa mi-e tare greu cu doi pitici nazdravani in timpul zilei, iar ca sa le fac noaptea pozele ar fi de o calitate mai mult decat mediocra si n-ar avea prestanta necesara pentru a putea ajunge pe blog. Sa vad poate cat este sotul in concediu sa reusesc , nu promit nimic insa .

      Ștergere
  15. Buna!poti baga iar cartile pe mail?si daca da pe care mail ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna seara,
    Va rog sa ma ajutati si pe mine, mi-am cumparat acum recent un cuptor electric, si vreau sa fac o musaca de vinete la cuptor si nu stiu cum sa programez cuptorul, ma poate ajuta cineva?!
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  17. Vio, vad ca ai reorganizat blogul ... mai, sunt enorm de mari pozele este greu de rulat. Nu poti sa faci ceva sa fie totul mai mic ca ma plimb cu bara orizontala ca sa vad si in dreapta ... e obositor si consumtiv de timp. Cred ca e din cauza temei alese de tine pt blog sau poate ca am eu cu browser-ul si asa se vede doar la mine. Scuze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, iti multumesc tare mult pentru observatie, la mine se vede normal si de pe calculator si de pe laptop, indiferent de browser, insa am mai primit mesaje si de la alte persoane care patesc asta si chiar am vazut si eu de pe calculatorul fratelui meu. Am si ceva probleme cu viteza de incarcare a paginii. O sa vad ce pot face ca sa remediez problema.Pupici!

      Ștergere
    2. Gata, am rezolvat, sper ca e ok acum. duminica frumoasa in continuare!

      Ștergere
  18. Buna Violeta!
    Apreciez si e la bookmarks site ul tau :). As avea o intrebare la tine, punandu mi baza in experienta ta culinara : locuiesc in Germania de cateva luni si aici am gasit gelatina foi 10 sau 20 gr. Am inteles ca se lasa 10 min la inmuiat, dupa care se dizolva in apa calda. Intrebarea mea este: 10 gr sau un plic obisnuit in cata apa se dizolva, ca apoi sa ajunga in compozitie?

    Multumesc anticipat,

    Alina SOPTICA

    RăspundețiȘtergere
  19. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie de unde fac rost de cartile dumneavoastra daca leati publicat,imi place la nebunie bucataria dumneavoastra ,definita in trei cuvinte,arta in gastronomie va rog ca bucatar incepator miar fi mai usor sa caut retete cu imagini in carti pentru a ma inspira din bucataria noastra de la aperitiv pana la desert.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru aprecieri, sunt onorata! Din pacate nu am publicat nici o carte pana acum, dar poate pe viitor daca se vor ivi sponsori :)

      Ștergere
  20. sunt interesat de afisarea unui banner publicitar 300/280 si in acest sesns ma intereseaza care este costul pentru 30 de zile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,
      Pretul unui banner pentru 30 zile este de 40 euro. Pentru colaborare pe termen lung pretul este usor negociabil. Daca sunteti interesat imi puteti trimite un mail pe office@caietulcuretete.com.

      Ștergere
  21. Buna ziua ! am doar o mica problema , nu stiu ce se intampla caci atunci cand click pe " Pasca fara aluat " imi apare reteta de briose . multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, Multumesc frumos pentru atentionare, voi remedia imediat. Aici aveti link-ul direct: http://www.caietulcuretete.com/2012/04/pasca-rapida-fara-aluat.html

      Ștergere
  22. Emilia Stanescu09 iulie, 2014 00:16

    Va salut cu mare drag si consideratie. Sunt necajita pentru ca din aprilie nu mai primesc newsletter de la dv. Aveti idee ce se intampla si cum se poate remedia?

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna. Te superi daca pun unele poze de la cateva retete de la tine? descrierea o voi face eu, iar in schimb iti voi lasa reclama pe ele / voi lasa un link spre site-ul tau. Astept mesaj, mersi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, evident ca nu sunt de acord cu asa ceva! Daca vrei sa iti faci un site culinar asta implica sa si gatesti retetele respective si sa le ilustrezi cu propriile fotografii. Asa este corect fata de cititorii tai in primul rand. Din punctul meu de vedere un site ce se foloseste de munca altcuiva este egal cu 0. Si sper ca mai stii ca preluarea de poze fara acordul autorului se numeste incalcare a dreptului de autor si este reglementata prin lege!

      Ștergere
    2. Aaa, si apropo, Laura Adamache stie ca i-ai luat poza de la ciocolata de casa si ai decupat si watermark-ul de pe ea? Eu sunt convinsa ca nu, o voi intreba totusi!
      Dar poza de la ostropelul ei de pui? Eu zic sa ai grija ce faci ca nu te vad bine, cred ca ar trebui sa citesti legea drepturilor de autor sa vezi ce te asteapta :)

      Ștergere
  24. Va rog sa-mi spuneti,ce este--fanta--;amgasit in reteta de cozonac de post;multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba de bautura carbogazoasa fanta de portocale: http://www.emag.ro/supermarket/bautura-racoritoare-carbogazoasa-cu-suc-de-portocale-0-5l-fanta-19247/pd/D4Q01BBBM/

      Ștergere
  25. Buna ziua Vio, ma bucur ca v-am gasit pagina.
    As dori sa va intreb daca aveti o reteta pentru cornurile care au avut putin zahar strecurat pe suprafata, au fost putin dulci si foarte moi, mai late. Imi amintesc don din copilarie si asemenea si cornurile crocante de 25 de bani.
    Au fost asa de gustosi...cind am mers la scoala am cumparat si o sticluta de iaurt, au fost nemaipomenit de buni.

    Va multumesc, o zi placuta va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  26. buna seara , doamna cunoastei prajitura de cofetarie TIROLEZA dupa timpuri?

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna ziua. De ceva timp nu mai primesc retetele dumneavoastra pe mail. De ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,

      Din pacate cand am efectuat ultimele modificari am pierdut vechea lista de abonati, va puteti abona acum, aici: http://www.caietulcuretete.com/2017/08/aboneaza-te.html

      Ștergere
  28. Mulțumesc, mi-ai redat încrederea , mi-a ieșit rețetă de ecler! Rețetă simplă și eficientă.Te apreciez mult și te voi urma in demersul tău în speranța că voi aduce bucurie celor dragi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag, ma bucur tare mult ca ti-am putut fi de ajutor! Un an nou cu bucurie si cu toti cei dragi alaturi!

      Ștergere
  29. Buna ziua. Am incercat ieri sa fac cozonacul cu cacao fara framantare, pentru prima data. Si a iesit super. Toata familia a fost multumita. Nu a fost nici complicat asa cum ma asteptam. As dori sa stiu daca exista un caietel de retete in format electronic care poate fi descarcat/achizitionat, in orice fel, pdf, sau carte, sau orice. Multumesc frumos! O sa incerc cat mai multe retete!!!! Mult succes in continuare!!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Sunt pur și simplu fermecat de acest blog de rețete! Fiecare pagină a acestui site este o adevărată oază culinară pentru mine. Am descoperit aici o mulțime de preparate delicioase și inspirație pentru a experimenta în bucătărie.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes