ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

4 oct. 2022

Salata de rosii, cu usturoi si busuioc

Salata de rosii cu usturoi si busuioc este o salata simpla,  dar cu o savoare aparte. Mie imi place salata asta cu paine prajita alaturi, si o pregatesc ori de cate ori am ocazia.
Va recomand cu bruschetele cu rosii, panzanella-salata italiana de rosii cu paine, supa crema de rosii coapte sau omleta cu rosii.  Mai multe retete cu rosii gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina retetelor) 

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

Ingrediente salata de rosii cu busuioc

300 g rosii cherry
1 catel usturoi
2-3 frunze busuioc
ulei masline
otet balsamic
sare de mare
 

 
Mod de preparare salata de rosii cu busuioc
 
Pentru aceasta salata este de preferat sa folosim rosii cat mai dulci. Eu am folosit rosii cherry pe care le-am spalat si le-am taiat in patru. Adaugam usturoiul pisat si frunzele de busuioc tocate marunt. 
 

Adaugam ulei de masline extravirgin si otet balsamic. Adaugam sare de mare si amestecam. Cantitatile sunt in functie de preferintele fiecaruia.




Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes