ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

11 aug. 2017

Piept de pui pe grill, cu salata de rucola


Simplu si lejer, de vara! Piept de pui, pe grill, fraged si gustos si salata de rucola. O reteta rapida, pe gustul tuturor. Avantajul este ca il puteti consuma si rece, fiindca pieptul de pui pregatit astfel se preteaza foarte bine pentru sandvisuri sau pentru diverse salate. Pentru sandvisuri va recomand painea moale pentru sandvisuri sau chiflele pentru sandvisuri.  Puteti folosi pieptul de pui ca sa pregatiti o salata cu piept de pui si rosii cherry, salata cu rucola, piept de pui, portocale si rodii sau o salata de ciuperci cu pui, porumb si migdale.
Mai multe retete cu carne de pui gasiti aici.


Ingrediente piept de pui pe grill, cu salata de rucola:

2 piepti de pui
200 gr rucola
sare, piper
ulei masline
zeama de lamaie




Mod de preparare piept de pui pe grill, cu salata de rucola:

Spalam pieptul de pui si il desfacem in felii de grosimea unui deget. Asezonam pieptul de pui cu sare si piper si il punem pe grill-ul bine incins. Il lasam circa un minut pe fiecare parte. Nu lasati pieptul de pui sa se usuce prea tare fiindca va deveni fad si nu va avea gust. El trebuie sa fie moale si suculent la interior si usor rumen la exterior.


Asezonam rucola cu sare si stropim cu ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust. Pieptul de pui pregatit astfel este bun cald dar si rece si il putetifolosicu succes pentru pregatirea sandvisurilor reci sau pentru diverse salate.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes