ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

19 apr. 2017

Fii chef pentru o zi, concurs pentru pasionati de bunatati



Dragilor, dupa atatea retete de pasca, drob si cozonaci, astazi nu va aduc o noua reteta ci o veste minunata! Impreuna cu prietenii mei de la Selgros am pregatit o surpriza pentru toti pasionatii de bunatati: Chef pentru o zi", un concurs care iti da sansa de a castiga ustensile profesionale de bucatarie si vouchere de cumparaturi dar si un premiu deosebit, ce iti va da sansa sa fii chef pentru o zi intr-un restaurant din unul din orasele cu magazine Selgros!

Nu stiu voi, dar eu sunt foarte entuziasmata, cu atat  mai mult cu cat acest concurs imi va da ocazia sa cunosc personal unul dintre fanii blogului, pentru ca voi fi prezenta si eu la eveniment pentru a-l sustine si pentru a imortaliza momentul prin fotografii sau videoclipuri, iar la final voi scrie despre aceasta experienta pe blog dar si pe selgroscautapasiunea.ro.  Oh, dar sa nu uit partea cea mai frumoasa, iti vei putea aduce cu tine in acea zi opt prieteni (rude) pentru care vei gati, acestia avand ocazia sa te vada in actiune, nu-i asa ca e minunat?
Sa conduci bucataria  unui restaurant si sa gatesti cot la cot cu profesionistii este visul oricarui pasionat de bucatarie, o experienta unica!

Dar sa nu mai prelungim suspansul si sa trecem la detalii! Voi incepe prin a va prezenta premiile, in speranta ca voi reusi sa va atrag atentia si sa va conving ca merita sa participati.

Marele premiu va fi oferit prin jurizare si va fi un robot profesional de bucatarie Kenwod FPM800 in valoare de circa 1208 ron dar si oportunitatea de a fi chef pentru o zi in bucataria unui restaurant local.  Vor exista 16 astfel de premii, cate unul pentru fiecare oras in care exista magazine Selgros si anume: Galati, Braila, Iasi, Suceava, Bacau, Ploiesti, Constanta, Brasov, Craiova, Bucuresti, Arad, Alba-Iulia, Oradea, Timisoara, Cluj-Napoca si Targu-Mures.




Premiile mici vor fi oferite prin tragere la sorti si vor consta intr-un set de vase profesionale - 8 vase Heiner Marlene in valoare de 299 lei, si un voucher de cumparaturi Selgros in valoare de 300 lei. Vor exista 48 astfel de premii, cate trei pentru fiecare oras.


Si acum, in speranta ca v-am convins, sa trecem la actiune!
Ce trebuie sa faceti voi ca sa ajungeti in posesia acestor premii de nerefuzat?

  • Pregatiti o reteta deosebita cu care sa impresionati! (puteti inscrie o singura reteta in concurs)
  • Asezati preparatul cat mai frumos in farfurie astfel incat sa te imbie sa il savurezi!
  • Faceti o fotografie cat mai frumoasa care sa va puna preparatul in valoare ( puteti face maxim 5 fotografii) sau filmati procesul prepararii (filmuletul sa nu depaseasca 3 minute) 
  • Redactati cu acuratete reteta si nu uitati sa precizati ingredientele folosite, modalitatea si timpul de preparare.
  • Inscrie-ti  reteta in formularul de concurs aici
http://chefpentruozi.ro/formular-concurs/

Concursul se va desfasura in perioada 18 aprilie - 15 mai iar castigatorii vor fi anuntati pe 1 iunie.
Din juriu vor face parte trei profesionisti alesi cu mare grija: Laura Laurentiu, chef  Liviu Preda si Oana Igretiu.  La jurizare se va tine cont de originalitatea preparatului, tehnicile prezentate in modalitatea de preparare, calitatea asezarii in farfurie a produsului, calitatea produsului finit, pozat sau filmat. Mai multe detalii despre criteriile de jurizare si intregul regulament al concursului il gasiti aici.

In incheiere o sa va rog pentru orice nelamuriri sa imi cereti ajutorul, fie ca nu ati inteles bine regulamentul, fie ca nu va este clar ce aveti de facut, fie ca aveti nevoie de sfaturi despre cum puteti obtine o fotografie cat mai frumoasa sau despre cum sa va prezentati preparatul astfel incat sa il puneti cat mai mult in valoare.
In aceasta competitie eu voi reprezenta Selgros Galati, pentru celelalte 15 orase existand cate un blogger culinar de renume ca reprezentant. Si fiindca fanii mei nu sunt doar din Galati ci de pe curpinsul intregii tari  oricine este binevenit sa participe, chiar si daca nu aveti magazin Selgros in orasul vostru, dar in acest caz nu uitati sa cititi cu atentie regulamentul mai intai!
Succes si inspiratie dragilor, abia astept sa va admir creatiile si mai ales, abia astept sa ne cunoastem! 

Distribuie daca iti place:

13 comentarii :

  1. Mie mi ai atras rau de tot atentia asa ca incerc sa ma intreb pe mine. Mai ales ca nu e cu like-uri. Mă baaaag! Poate de data asta castig si Eu!pozele sa iasa frumoase.Carmen Manu

    RăspundețiȘtergere
  2. TREBUIE O RETETA ANUME SAU O RETETA ORIGINALA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, Nu, nu trebuie o reteta anume, puteti face absolut orice doriti. Ca sa vedeti de ce anume se va tine cont la jurizare puteti consulta regulamentul:http://chefpentruozi.ro/regulament/
      Succes!

      Ștergere
  3. Buna,Violeta!Am inscris si eu o reteta de o saptamana,dar nu mi s-a dat nici un raspuns!Nici nu am vazut-o in galerie,dar nici nu am primit raspuns ca s-ar fi inregistrat! Cum aflu macar daca e in curs de validare?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am insris si eu o reteta,dar nu stiu daca s-a aprobat,nu am primit nici un raspuns si a trecut o saptamana!Cum aflu? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am postat si eu reteta astept aprobarea sa fie cu noroc :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Conform regulamentului castigatorii vor fi anuntati pe 1.06.2017 Succes!

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes