ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 apr. 2017

Aperitive rapide cu naut


Pentru ca maine este Sf. Gheorghe si multi dintre voi  aveti sarbatoriti in familie v-am adus o sugestie de aperitive rapide cu naut. Dupa Pasti mai toata lumea e satula de carne, asadar vor fi mai mult decat binevenite, mai ales ca sunt nemaipomenit de gustoase. Mai mult, sunt de post, asadar le puteti pregati chiar si in perioadele de post dar sunt minunatesi la mesele de tip bufet suedez cu preparate tip finger food.  Eu am dat-o pe spate pe mama cu ele inainte de Pasti, dupa ce am convins-o cu greu ca sunt de post, nu i-a venit sa creada cand i-am spus ca sunt facute cu naut!
Evident, am folosit cel mai bun naut, de la prietenii mei Sun Food si vi-l recomand cu drag si voua!
Pasta de naut folosita pentru pregatirea acestor aperitive este foarte asemanatoare cu hummus-ul, doar ca nu am folosit tahini.
Va recomand si tartele rapide cu naut,  chiftelutele cu naut sau hummus-ul de naut cu ardei copt. Mai multe retete cu naut gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru retete)



Ingrediente aperitive rapide cu naut:

4 pachete crackersi cu faina integrala

pentru pasta de naut simpla:
1 ceapa mica
4 catei usturoi
2 linguri ulei masline
sare, piper

pentru pasta de naut cu ardei copt:

1 conserva naut Sun Food
5 ardei copti
1 ceapa mica
2 catei usturoi
sare, piper

pentru pasta de naut cu leurda:

1 conserva naut Sun Food
1 legatura leurda
1 ceapa mica
2 linguri ulei masline
sare

Mod de preparare aperitive cu naut:




Eu am pregatit pe rand cele trei variante de pasta de naut. 
Desfacem conserva de naut, scurgem de zeama si rasturnam boabele de naut in vasul unui robot.


Vom adauga toate ingredientele in vasul robotului.



Mixam pana obtinem un piure fin. Daca vi se pare prea gros mai adaugati putin ulei de masline.



Punem fiecare pasta intr-un bol si pregatim crackersii. Ii gasiti in toate supermarket-urile la raionul cu biscuiti sarati sau ii puteti face in casa.


Puneti intr-un pos cu dui stea pasta de naut si spritati pe fiecare crackers. Eu fiind la tara nu am avut nici un pos la indemana asa ca am folosit o punga pe care am taiat-o putin la un capat.


Pentru un aspect placut dar si pentru o nota de prospetime am decorat aperitivele cu chives, ceapa rosie si germeni de ceapa rosie.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes