ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 mar. 2017

Drob din piept de pui



 Fiindca in ultima vreme au fost foarte cautate pe blog retetele pentru Pasti si fiindca multi dintre voi mi-ati marturisit ca v-ati dori sa aveti drob pe masa de Pasti dar nu va place ficatul, va prezint astazi un preparat simplu dar peste masura de gustos, drobul din piept de pui, o reteta ce ar putea inlocui clasicul drob. 
Eu am folosit piept de pui Agrisol pentru prepararea acestui drob si gustul si textura au fost cu atat mai placute! 
Va recomand si drobul de  pui, drobul de pui mozaic sau drobul de curcan imbracat in bacon. Mai multe retete de drob gasiti aici. Mai multe retete pentru Pasti gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru retete.

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici.





Ingediente drob din piept de pui:

2 piepti de pui Agrisol
1 legatura ceapa verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel 
7 oua
sare
piper


Mod de preparare drob din piept de pui:

Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in apa cu putina sare.

Dupa ce s-a fiert il lasam deoparte sa se racoreasca apoi il taiem cubulete. 

Tocam marunt patrunjelul, mararul, ceapa verde si usturoiul verde si le amestecam cu puiul. Batem usor ouale cu sare si piper si le adaugam peste compozitie. Omogenizam.

Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.  

Punem drobul in cuptorul preincalzit pentru 45 minute la 180 grade. Cand drobul este gata il scoatem si il lasam in tava sa se raceasca apoi il putem taia. 






Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes