ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

8 iul. 2016

Sorbet de piersici


Vara cand canicula pune stapanire pe noi simtim nevoia sa ne racorim si cum altfel o putem face decat cu o inghetata racoroasa! Ador inghetatele de orice fel insa sorbetul e preferatul meu pe timp de vara, preparat in infinite combinatii, e deosebit de racoros si satios, in plus e suta la suta natural continand doar fructe, zeama de lamaie si optional miere de albine!
Astazi va prezint o reteta simpla si rapid, sorbet de piersici preparat din compot de piersici de la Sun Food, un compot suta la suta natural cu sirop slab indulcit. Si cum compotul de piersici este preferatul copiilor, evident si sorbetul a fost pe gustul lor!



Ingrediente:

zeama de la o lamaie
1 lingura miere albine (optional)

Mod de preparare:





Scoatem jumatatile de piersici din compot si le asezam pe o farfurie.


Le taiem felii si le dam la congelator pentru o ora.


Punem piersicile inghetate in vasul unui robot. Adaugam zeama de lamaie si mierea de albine. Mierea de albine este optionala, puteti renunta la ea.


Adaugam siropul din compot.


Mixam pana cand compozittia devine omogena si cremoasa.


Punem intr-o tava compozitia obtinuta si dam la congelator pentru una-doua ore.


Sorbetul nostru este pregatit sa fie savurat. Simplu si bun, nu-i asa?


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Pare delicios dar textura nu contine gheata in interior ? Fiind in compozitie multa apa si nu lapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este sorbet, practic doar fruct si putin sirop, ambele inghetate. Nu va avea textura cremoasa, asa cum are inghetata obisnuita, dar nici ace de gheata nu contine.

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes