ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 iul. 2016

Ciorba de fasole pastai


Ciorba de fasole pastai este o ciorba simpla, de vara, o reteta de sezon ce se prepara foarte usor, este foarte gustoasa si satioasa si are avantajul ca poate fi mancata si rece! Toate ingredientele au fost culese direct din gradina parintilor mei, asadar ciorbita mea a fost si mai buna si gustoasa!
Ingrediente:

300 gr pastai
1 dovlecel
2 morcovi
1 ceapa
4 rosii
1 lingura bulion
bors dupa gust
1 legatura patrunjel
sare, piper





Mod de preparare:

Spalam pastaile, le rupem in doua si indepartam atele daca este cazul.  Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem cuburi. Morcovul il spalam bine si il taiem cubulete mici iar ceapa o tocam marunt. Le punem pe toate in apa si adaugam circa 4 litri de apa. Le lasam la foc mic pana cand toate legumele sunt fierte.


Adaugam bors dupa gust si bulionul, adaugam rosiile curatate de coaja si date pe razatoare si asezonam cu sare si piper. Dam in unul-doua cocote apoi dam oala deoparte si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Buna Vio,mi-a placut prezentarea ta si am sa incerc retetele tale.Se vede ca ai pus un strop de iubire la prepararea lor.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes