ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

5 iul. 2016

Pastai scazute cu usturoi



O reteta simpla, rapda si ieftina, pastaile scazute cu usturoi sunt minunate pe timp de vara si sunt foarte bune atat calde cat si reci, direct de la frigider. Gata in maxim 30 minute sunt ideale pentru zilele caniculare cand nu-ti prea vine sa intri in bucatarie dar totusi stomacul isi cere drepturile! 


Ingrediente:


500 gr pastai
3 linguri ulei
1 ceapa
3 catei usturoi
1 lingura bulion
un praf sare
marar si patrunjel verde 




Mod de preparare:

Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. Le calim in uleiul incins doar cat sa devina translucide si sa isi elibereze aromele.


Spalam pastaile le rupem capetele si evenualele ate si le rupem in doua sau in trei, depinde cat sunt de lungi. Le sotam cateva minute.


Completam cu apa doar atat cat sa le acopere, adaugam sare, punem un capac si le lasam sa fiarba la foc mic.


Lasam pastaile sa fiarba pana cand a scazut toata apa si sunt bine fierte, adaugam bulionul, amestecam si le lasam inca jumatate de minut.  Daca pastaile nu sunt bine fierte adaugam un pahar cu apa fierbinte si continuam fierberea.
Cand pastaile sunt gata adaugam mararul si patrunjelul tocate marunt.


 O reteta usoara, de vara cu o savoare deosebita!


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes