ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

4 apr. 2015

Cum se face untul aromat?


Untul aromat e unul din ingredientele secrete ce nu ar trebui sa va lipseasca din congelator! Varianta mea e cu usturoi, patrunjel, cimbrisor si rozmarin, voi puteti face insa orice alte combinatii va sunt pe plac! Cu untul aromat puteti prepara un delicios pui kiev, puteti face pastrav la cutor, il puteti pune peste fripturi, in special cele de vita, ca sa le dati o savoare deosebita, il puteti pune peste cartofii copti sau pur si simplu il puteti manca pe paine!

Ingrediente:

200 gr unt 
cateva fire patrunjel
cateva fire rozmarin
cateva fire cimbrisor
2 catei usturoi
sare roz de himalaya





Mod de preparare:

Untul moale, la temperatura camerei il frecam cu sarea.


Tocam marunt patrunjelul, rozmarinul si cimbrisorul. Pisam usturoiul. Le adaugam pe toate peste unt.


Amestecam pana se omogenizeaza.


Punem untul astfel obtinut pe o folie alimentara si formam un rulou.  Strangem bine la capete si dam la congelator.


Cand am avem nevoie putem taia cate o felie din batonul de unt.


Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

  1. Buna seara dragi prieteni. Recomand din toata inima reteta. In urma cu o saptamana a gatit sotul ( este bucatar ) si a iesit o delicatete de mancare. Merita incercat. Va doresc sa aveti parte de o saptamana excelenta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Spune-mi de unde se cumpara sarea roz de Himalaya?Cu stima, Violeta

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarea roz de Himalaya se cumpara de la Carrfour( eu de acolo ma aprovizionez, probabil se gaseste si in alte magazine) din compartimentul de unde se gaseste si sarea normala. Sper ca in localitatea in care se afla doamna Violeta sa existe un astfel de hipermarket. Paste fericit va doresc!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes