ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

11 sept. 2010

Premii tomnatice
Am primit acum ceva vreme niste premii tare simpatice de la doua prietene care-mi sunt tare dragi: Pansy, care reuseste sa ma uimeasca intotdeauna cu retetele ei exotice, si AndraSaraOtilia, care ma delecteaza cu aventurile micutei ei superbe !
Imi cer mii de scuze pentru intarziere si o sa va rog sa nu va suparati pe mine daca nu voi respecta regulile impuse de acest premiu, stau tare prost cu timpul, asa ca o sa ofer cu drag aceste premii tuturor celor care-mi viziteaza blogul !

Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes