ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

23 nov. 2009

Ciorba de vitel



Ciorba de vitel este foarte gustoasa si hranitoare, este urmatoarea pe lista preferintelor dupa supa de pui cu galuste, asa ca o pregatesc foarte des.
Va recomand si ciorba de vacuta, ciorba de perisoare, ciorba de miel sau ciorba de cocos cu taitei de casa. Mai multe retete de ciorba gasiti aici


Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici.



Ingrediente ciorba de vitel


2 kg oase vitel
1 morcov
1 pastarnac
1 telina
1 ardei gras
1 ceapa
1/2 l bors (sau dupa gust)
1 legatura leustean
2-3 linguri bulion
sare, piper









Mod de preparare ciorba de vitel


Pentru reusita acestei ciorbe vom folosi neaparat oase. Daca cumva nu gasiti oase cu carne puteti adauga la fiert si o bucata de carne. Si rasolul de vitel se preteaza foarte bine la aceasta ciorba.
Spalam oasele, le punem intr-o oala, completam cu apa  apoi se pun la fiert si se aduna din cand in cand spuma formata.





Se toaca marunt zarzavaturile.




Se adauga peste oase si se fierb la foc mic.


Cand atat carnea cat si legumele sunt fierte, se adauga borsul si bulionul, sarea si piperul si mai dam in unul-doua clocote.
Dam deoparte si adaugam leusteanul  taiat marunt.




Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

  1. nu stiu cine te-a invatat sa faci ciorba ca te-a invatat prost. carnea nu se fierbe niciodata cu legumele.....mai intai carnea trebuie spumata si apoi pui legumele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of doamneee, daca taceai filozof ramaneai! sau filozoafa, ma rog, dar daca nu ai avut bunu simt sa semnezi, nu am de unde sa stiu!
      Daca te deranjai sa citesti reteta ai fi observat ca am fiert intai oasele si am adunat spuma! Pe viitor te rog sa nu mai faci comentarii in necunostinta de cauza si sa semnezi inainte!
      O zi frumoasa!

      Ștergere
  2. Astăzi eu am făcut una la fel deicioasă vă mulțumesc

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes