ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

29 mai 2017

Budinca de tapioca cu sos de cirese


Sa fie mic dejun, sa fie desert, sau poate cina? Ei bine, ar putea fi oricare dintre cele trei variante, ba mai mult este absolut delicioasa si nu contine gluten si nici zahar sau lactoza!
Budinca de tapioca este o alternativa la clasicul orez cu lapte, o alternativa foarte gustoasa  dar si mai sanatoasa. Si nu, nu este deloc un moft, exista foarte multe persoane cu diverse alergii alimentare, pentru ei alternative precum tapioca, lapte de migdale, sirop de agave, sunt o necesitate imperioasa. 
 Daca doriti sa le procurati si voi va recomand farmaciaortomoleculara.ro, un magazin online  unde puteti gasi o gama variata de produse alimentare si suplimente naturale. Veti gasi acolo alimente bio si dietetice premium, produse fara gluten, produse fara lactoza, produse pentru gravide, produse pentru diabetici, dar si diete, alimente si suplimente nutritionale pentru bolnavii de cancer.






Ingrediente budinca de tapioca cu lapte de migdale si cirese:
1 cana perle de tapioca
3-4 linguri sirop de agave
250 gr cirese
1/2 lingurita amidon




Mod de preparare budinca de tapioca cu lapte de migdale si cirese:

Fierbem laptele impreuna cu tapioca, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca. La final budinca obtinuta va avea o consistenta asemanatoare cu cea a orezului cu lapte.  
Dam deoparte, adaugam sirop de agave dupa gust si lasam sa se racoreasac putin. 
Pregatim sosul de cirese. Punem la fiert ciresele fara samburi impreuna cu o lingura de sirop de agave. Dam in doua-trei clocote si la final adaugam amidonul amestecand continuu. Lasam  sosul sa se racoreasca usor. 
Punem intr-un bol doua-trei linguri de sos de cirese apoi punem budinca de tapioca.
Deasupra adaugam din nou doua linguri sos de cirese si decoram cu menta proaspata.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes