ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

3 iun. 2017

Limonada cu petale de trandafiri


Limonada cu petale de trandafiri este o bautura foarte parfumata si racoritoare, perfecta pentru zilele calduroase. Procedeul de preparare este foarte simplu, este nevoie doar de putina rabdare pana este gata. 
Va recomand si dulceata de trandafiri, siropul de trandafiri si otetul de trandafiri.(click pe cuvintele subliniate pentru retete)

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici.

Ingrediente limonada cu petale de trandafiri:

200 gr petale de trandafiri
2 l apa plata sau minerala
200 ml zeama de lamaie
200 gr zahar


Mod de preparare limonada cu petale de trandafiri:





Desfacem petalele si le trecem printr-un jet de apa. Eu nu am indepartat partea alba a petalelor, asa cum se procedeaza la dulceata de trandafiri.


Frecam bine petalele de trandafiri cu zaharul.


Lasam la macerat petalele cateva ore. (eu de regula las peste noapte in frigider)  Veti observa ca petalele vor capata o culoare mai intensa


Adaugam apa si zeama de lamaie, amestecam pana la omogenizare si apoi strecuram limonada obtinuta. Dam din nou la frigider pentru cel putin o ora ca sa se intrepatrunda aromele. O puteti servi cu feliute de lamaie si cuburi de gheata.


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes