ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

26 iun. 2017

Salata de ton cu hrisca si legume


Chiar daca vremea este capricioasa, suntem totusi in plin sezon estival, asadar suntem mult mai atenti la ceea ce mancam, ca sa putem purta rochita aceea vaporoasa pe care am pus ochii de ceva vreme, sa ne putem cumpara costumul de baie mult dorit, si nu in ultimul rand, sa ne simtim bine in pielea noastra. Pe langa aspectul estetic, foarte important este sa asiguram organismului tot ceea ce are nevoie pentru a-l mentine in forma maxima, si pentru a putea avea o vara de poveste!

Pentru ca timpul este intotdeauna marea noastra problema si, oricat de usor ar fi de pregatit o salata, uneori suntem atat de prinsi intre termene limita si email-uri nerezolvate, incat nici macar pentru atat nu gasim ragazul necesar!
  In astfel de momente RIO Mare da tonul, caci salatele gata preparate Insalatissime RIO Mare sunt exact ceea ce ne trebuie, solutia salvatoare as zice!

 Fie ca le iei cu tine la serviciu, fie ca te vor insoti la o iesire pe malul marii, fie intr-o drumetie pe munte, ele sunt la fel de gustoase, asigurand o dieta sanatoasa  si echilibrata pentru organism. 

Inspirata de aceste minunate salate am creat propria mea reteta de salata, o varianta  diferita si totusi asemanatoare ca si gust si aspect cu minunatele Insalatissime.


Ingrediente salata de ton cu hrisca si legume:

1 conserva ton RIO Mare in ulei de masline
100 gr hrisca
50 gr fasole rosie
50 gr porumb
50 gr mazare
50 gr ardei 
ceapa verde
ulei de masline
zeama de lamaie

Mod de preparare salata de ton cu hrisca si legume:

Desfacem conserva de ton.

Fierbem hrisca circa 5 minute, o rasturnam intr-o sita si o lasam sa se raceasca.


Fierbem mazarea si o lasam la racit. Ardeiul si ceapa verde le taiem fasii. Scurgem fasolea rosie si porumbul. 


Amestecam toate ingredientele si asezonam cu ulei de masline extravirgin si zeama de lamaie dupa gust. 

Gustos si sanatos!


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes