ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 iun. 2017

Pulpe de pui cu cartofi noi si rozmarin


O reteta simpla, dar plina de savoare si aroma, pulpele de pui cu cartofi noi si rozmarin pe cat sunt de simple, pe atat sunt de gustoase.

Ingrediente pulpe de pui cu cartofi noi si rozmarin:

4 pulpe pui
1 kg cartofi noi mici
cateva crengute rozmarin
sare, piper
boia de ardei dulce
2 linguri ulei de masline




Mod de preparare pulpe de pui cu cartfi noi si rozmarin:

Condimentam pulpele cu sare, piper si boia, le stropim cu uleiul de masline si le masam ca sa omogenizam condimentele si sa se intrepatrunda gusturile. Asezam pulpele de pui in tava.


Am ales cartofi noi mici, daca aveti mari ii taiati cuburi. Iii spalam cu un burete abraziv, adaugam sare, piper, boia de ardei, stropim cu ulei de masline si  ii amestecam bine cu mainile ca sa fie acoperiti in totalitate de condimente. Adugam cartofii in tava. Punem deasupra cateva crengute de rozmarin.


Acoperim cu folie se aluminiu sau cu un capac si punem tava in cuptorul preincalzit, la 250 grade, pentru 20 minute. Dupa 20 minute scoatem folia de aluminiu, scadem temperatura cuptorului la 200 grade si introducem din nou tava pentru circa 15-20 minute.


Pulpele si cartofii nu trebuiesc intoarse pe perioada coacerii, vor fi bine patrunse pe ambele parti. Simplu, gustos, aromat.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Simplu, rapid, aspectuos și foarte gustos! Ce poți să vrei mai mult? Am mai gătit rețete de pe blog și am fost la fel de încântată. Mulțumesc și spor pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes