ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

12 dec. 2015

Smoothie delicios cu banane, pere, nuci si migdale


O bautura sanatoasa, un smoothie delicios, perfecta si pentru cei mici, combinatia dintre para, banane, nuci si migdale este una de senzatie si vestea buna e ca nu trebuie sa adaugati nimic ca sa il indulciti deoarece fructele sunt suficient de dulci.  Doar 5 minute a durat sa il prepar cu ajutorul blenderului Breville Blend Active, in plus datorita recipientului detasabil il putem lua cu noi oriunde atunci cand suntem pe fuga.


Ingrediente:

2 banane 
2 pere
1 mar verde
1 lingura nuci
1 lingura migdale
200 ml apa plata







Mod de preparare:

Punem nucile si migdalele in recipientul mic, special pentru macinat nuci si seminte si infiletam capacul cu lame. 


Rasnim panale transformam in pudra si dam dam deoparte recipientul.


Punem in recipientul detasabil banana curatatasi taiata felii, perele si marul curatate de coaja si de samburi si taiate cuburi. Adaugam nuca si migdalele.


Punem apa, infiletam capacul cu lame si cuplam la unitatea principala a blenderului si rasucim ca sa se blocheze.



In momentul in care recipientul este blocat vom observa ca se aprinde ledul de pe unitatea principala. Daca acesta nu se aprinde inseamna ca nu a fost bine infiletat. Apasam butonul start si mixam.


Scoatem capacul cu lame si il inlocuim cu cel sport.


Astfel ne putem bucura de un smoothie delicios nu doar acasa ci si la sala, la birou sau in calatorie. Daca doriti sa il pastrati rece recipientul are o husa din neopren care il protejeaza si impotriva socurilor.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes