ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

5 oct. 2015

Budinca de dovlecel cu sunca de pui




Astazi vom pregati impreuna o budinca de dovlecel cu sunca de pui pentru un pranz savuros. Pentru pregatirea acestei budinci voi apela la cel mai nou gadget din bucataria mea, aparatul Philips Multicooker HD3167, un aparat de gatit multifunctional menit sa transforme gatitul intr-o joaca de copil, astfel incat si cei mai neinitiati in ale bucatariei pot gati ceva absolut delicios cu ajutorul lui!

M-ati mai vazut folosindu-l anterior, cand am pregatit supa minestrone cu tortellini






Ingrediente:

500 gr dovlecei curatati de coaja si taiati felii subtiri
150 gr sunca de pui taiata cubulete
100 gr telemea de oi rasa
100 gr cascaval ras
3 oua batute usor
50 ml smantana
cateva fire de marar tocat marunt
5 linguri faina
1 lingurita praf copt
sare, piper, nucsoara
50 gr unt pentru uns


Mod de preparare:

Vezi aici prepararea budincii de dovlecel cu sunca de pui la Philips Multicooker HD3167: 



Intr-un bol amestecam ouale batute cu smantana, telemeaua, mararul tocat si jumatate din cantitatea de cascaval. Adaugam dovleceii si sunca de pui si amestecam. Adaugam sarea, piperul si nucsoara iar la final adaugam faina si praful de copt si amestecam pana vom optine o compozitie asemanatoare celei de chec.
Cuplam multicookerul la o sursa de curent. Apasam clapeta si deschidem capacul.
Ungem baza si peretii interiori ai vasului cu unt. Turnam budinca si apasam butonul menu pana ajunge la functia BAKE. Setam temperatura la 160 grade si cu ajutorul butonului cooking time vom seta timpul de coacere la 150 grade. Pornim aparatul prin apasarea butonului start si cat budinca se va gati eu voi calca hainutele copiilor.
La finalizarea procesului de gatire se vor auzi patru semnale sonore iar aparatul va intra automat in modul KEEP WARM, pastrare la cald. Daca aveti copii va recomand sa folositi cu incredere functia de blocare pentru copii, pentru mai multa siguranta. Doar apasati butonul preset mai mult de trei secunde si aparatul va intra in modul de blocare. Pentru deblocare de asemenea apasati si mentineti apasat butonul preset vreme de 3 secunde. 
Vom rasturna budinca pe un platou si o putem servi calda dar si rece taiata cuburi. Dupa cum vedeti budinca a iesit foarte usor din vas, fara sa fie nevoie sa folosesc hartie de copt datorita vasului gros cu invelis ceramic si tehnologiei cu incalzire 3D ceea ce face ca gatirea sa fie uniforma. 
Asadar aceasta este budinca noastra pregatita cu ajutorul multicookerului Philips HD3167, aspectuoasa, savuroasa, delicioasa, foarte apreciata de familia mea, cu greu am salvat cateva portii pentru fotografiile finale! 
Eu zic ca mai simplu de-atat nu se poate, am economisit timp, nu am mai folosit atat de multe vase, nu am petrecut ore intregi in bucatarie asa ca sunt mai vesela, mai odihnita, mai relaxata!
Pofta buna si ramaneti aproape, vor urma si alte retete pregatite cu ajutorul multicookerului Philips HD3167!







Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes