ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

4 nov. 2014

Pastrav la gratar cu frigarui de legume


Pastravul este un peste foarte gustos, contine foarte putine grasimi si este un peste recomandat tuturor categoriilor de varsta, si fiindca celor mici le place pastravul aproape la fel de mult ca somonul acesta se regaseste pe masa noastra foarte des, preparat in diferite moduri. Pastravul la gratar este foarte gustos si daca ii alaturam si niste delicioase frigarui de legume vom avea o masa copioasa dar totdata sanatoasa. Reteta frigaruilor de legume o gasiti aici.

Ingrediente:

4 pastravi (cca 1,5 kg)
sare de mare
piper negru proaspat rasnit



Mod de preparare:

Curatam pestele si il spalam.


Il presaram cu sare si piper la interior si in asezam pe gratarul incins.  Il frigem aproximativ 10 minute pe fiecare parte. Mare atentie cand il intoarceti fiindca se poate rupe foarte usor. Daca nu doriti un peste rumen la suprafata in puteti impacheta in prealabil in folie de aluminiu.


Il servim alaturi de frigarui de legume si optional il putem stropi cu zeama de lamaie.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes