ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

14 oct. 2014

Ciolan afumat la cuptor


In weekend ne-am cam facut de cap cu un ciolan afumat si acum vin sa imi marturisesc vinovatia si sa va fac si voua pofta. E drept e o mancare grea si plina de calorii insa un astfel de festin o data pe an sau poate si mai rar nu cred ca va omori pe nimeni. Noi am renuntat la garnitura si l-am savurat langa o salata de varza rosie, iar la final am stins cu bere caci se cam impunea!


Ingrediente:

1 ciolan afumat cca 1 kg
4-5 foi dafin
1 lingura ienibahar
1 lingurita boia de ardei
2 linguri sos soia
2 linguri miere
2 linguri sos teryiaki


Mod de preparare:

Punem ciolanul intr-un vas cu apa, adaugam foi de dafin si ienibahar si il fierbem aproximativ 45 minute. Cand furculita patrunde usor in sorici ciolanul este bine fiert.



Il scoatem si il asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Facem o marinata din  sosul de soia, sosul teryiaki, miere si boia de ardei. Ungem ciolanul cu jumatate din marinata obtinuta si il dam la cuptor cca 30-40 minute.


Din cand in cand il mai ungem cu marinata ramasa. Va rezulta un ciolan suculent si moale la interior si dulce acrisor si usor crocant la exterior.


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. M-am abonat si sunt foarte incantata de retetele care le primesc pe mail. Site-ul arata foarte bine si ilustratiile imbietoare, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. unde pot gasi o retete mai buna si mai rapida decat in Caietul cu retete !!!felicitari Violeta !!! sa stii ca esti si o creatoare de pofte :))

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes