ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

10 sept. 2014

"Cine esti si de ce citesti acest blog?" - Studiul de audienta pe bloguri

Agentia Standout demareaza si in acest an studiul de audienta pentru bloguri si am nevoie de putin ajutor din partea voastra. O sa va rog sa rupeti doar 5 minutele din timpul vostru si sa completati acest chestionar sau dand click pe bannerul verde.

Sunt doar cateva intrebari ce ma vor ajuta sa va cunosc mai bine, avand astfel posibilitatea de a-mi "optimiza"  postarile astfel incat blogul sa devina din ce in ce mai atractiv pentru voi.
Curand voi face cateva schimbari si chiar mi-ar fi de mare folos rezultatele acestui sondaj, asa ca ma bazez pe voi. Va multumesc si ramaneti aproape, urmeaza o avalansa de retete noi pe blog si multe schimbari!

Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes