ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

17 iun. 2014

Inghetata de capsune cu lapte condensat


Ador inghetatele si copiii la fel, asa ca rareori ne lipseste din congelator si cum in perioada asta ne putem bucura de fructe proaspete  le transformam adeseori in inghetata de casa delicioasa.


Ingrediente:

500 gr capsuni
400 ml lapte condensat
250 ml frisca lichida




Mod de preparare:

Spalam capsunele si le curatam de codite.


Punem capsunele in vasul blenderului si le mixam pana obtinem  o compozitie omogena.


Mixam frisca lichida pana devine ferma si adaugam laptele condensat.



Adaugam compozitia de capsuni si omogenizam.


O parte din compozitie am pus-o in aparatul de inghetata.


Cealalta am pus-o in congelator pentru cateva ore.




Inghetata de la congelator nu am scos-o absolut deloc ca sa o mixez la jumatate de ora si totusi nu a avut ace de gheata, asadar o puteti prepara lejer chiar daca nu detineti un astfel de aparat. 


Distribuie daca iti place:

6 comentarii :

  1. iti respect si iti apreciez foarte mult munca si talentul culinar, dar stii ceva mama draga, ai asezat inghetata pe un milieu dragut foc.
    la acest milieu ai... reteta? :))))
    cozia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ador mileul ala, desi am avut o perioada cand facusem o adevarata pasiune pentru croset si aveam casa plina de mileuri recunosc ca de aceasta data meritul nu-mi apartine asa ca ioc reteta la mileu :)))))))))))

      Ștergere
  2. Buna...de unde ai luat lapte condensat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, laptele condensat l-am luat din Auchan, a fost cca 7 lei si este intr-o cutie rosu cu alb, in zona unde e laptele pt cafea daca nu ma insel.

      Ștergere
  3. si cornetele pentru inghetata unde le gasim? m-am gandit sa le cumpar de la cei care vand inghetata in alta parte eu nu am vazut. Multumesc pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes