ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

11 iun. 2014

Cheesecake cu capsuni la pahar


Cheesecake-ul cu capsuni, la pahar, este un desert atat de rapid incat in maxim 30 minute va buteti bucura de el! Un cheesecake descompus practic si prezentat in varianta la pahar. Gustos si foarte aratos e un desert ce ii va impresiona si pe cei mai exigenti musafiri.
Pentru un plus de gust am folosit pastaie de vanilie de la Kotanyi si profit de ocazie sa va anunt ca la aniversarea celor 15 ani de activitate Kotanyi va invita la un concurs de exceptie cu indemnul: "Vrei bucatarie noua, hai rasneste cu noi doua!" Daca v-am facut curiosi aici puteti afla detaliile concursului, eu zic ca merita!

Ingrediente:

250 gr capsuni
250 gr mascarpone
250 gr frisca lichida
50 gr zahar pudra
1 pachet biscuiti digestivi cu scortisoara
1 pastaie vanilie Kotanyi




Mod de preparare:

Frecam mascarponele cu zaharul pudra apoi adaugam semintele  pastaii de vanilie.


Mixam frisca lichida pana devine ferma.


Biscuitii ii vom macina la robot ( au fost cca 125 gr)



Iar capsunele le taiem cubulete mici.



Amestecam frisca cu compozitia de mascarpone. Asamblam desertul in pahare alternand straturile astfel: biscuiti, capsuni, crema, biscuiti, capsuni crema, iar la final presaram cateva firimituri de biscuiti si decoram cu sferturi de capsune.
Se poate servi imediat insa este mult mai bun daca sta o ora doua la frigider inainte de servire.


Distribuie daca iti place:

8 comentarii :

  1. Minunat, o idee geniala. Multumim pentru idei, mult succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai de mine, m-am încurcat în bune intenţii! Cam de o oră şi ceva caut şi tot caut reţete. Am pornit de la căpşune şi m-am uitat la tot felul. Acum chiar nu mai ştiu cu ce să încep. Această reţetă este extrem de interesantă: arată demenţial, sigur este foarte gustoasă şi se face şi repede pe deasupra! Nu ştiu sigur dacă o fac chiar astăzi, dar de făcut o voi face sigur!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca e nemaipomenit de bun! O sa incerc sa l fac!

    RăspundețiȘtergere
  4. buna , am si eu o intrebare, pentru 100 de pahare a 100 grame , cata cantitate de produse am nevoie ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata super bine Vio,si este bun si pt,diet-ul meu,nu are prea mult sugarTot ce fac dupa retetele tale sint delicioase.Multumim pt.tot.Amalia Ispas.

    RăspundețiȘtergere
  6. din aceste cantitati cate pahare v-au iesit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu-mi mai amintesc, reteta este facuta in 2014, oricum, paharele din imagine sunt marisoare, deci ar fi fost oarecum irelevant.

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes