ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

7 apr. 2012

Extragerea celui de-al treilea castigator al concursului Naturelo


Nu mi-a venit sa cred cand am numarat comentariile, initial am crezut ca am gresit ! Doar 12 participanti astazi , chiar nu pricep ce s-a intamplat !

Lista participantilor :

1.RUSU ALEXANDRU
2.Dana Nazare
3.Marginean ALina
4.Alina Iacob
5.andra gheorghe
6.CevaDeUmplutTimpul
7.LifeIs Miracle
8.irina olteanu
9.abetina
10.victorioasa concursuri
11.daniel Marginean
12.Ana Maria

Au fost in total, in a doua zi de concurs , 12 participanti.Am introdus lista in programul random.org care a ales norocoasa castigatoare :





Asadar felicitari Alina Iacob !!! Astept mail-ul tau cu datele de contact (nume, adresa exacta si nr de telefon) la office@caietulcuretete.com

Update : Dintr-o eroare tehnica lista participantilor nu este completa. Participantii care nu se regasesc in lista zilei a treia vor fi inclusi in extragerea zilei a patra pe care o voi efectua imediat ce remediez . Multumesc frumos pentru intelegere. Succes !


Distribuie daca iti place:

6 comentarii :

  1. eu nu sunt in lista Toma Maria pe fb

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este, tocmai am publicat un update la postare, dintr-o eroare tehnica mai multe comentarii nu au fost incluse, imediat remediez eroarea si includ restul participantilor in lista zilei a patra.multumesc frumos pentru intelegere !

      Ștergere
    2. am trimis un comentariu pe pagina naturelo in care intrebam daca e necesara inscrierea zilnica,mi s-a zis ca nu...acum vad aici ca totusi...trebuie sa ne inscriem zilnic

      Ștergere
    3. da, si eu am vazut ca nu ma mai regasesc in lista din celelalte zile, asa ca o sa dam copy paste zilnic, nu?

      Ștergere
    4. Anonim, concursul este sponsorizat de Naturelo insa e organizat pe blogul meu, nu e unul si acelasi cu cel pe pe pagina de facebook Naturelo. De altfel eu am specificat destul de clar in conditiile de participare la concurs :"Perioada de desfasurare a concursului este 3-6 aprilie. Vor fi patru premii, un premiu pe zi . Castigatorul va fi ales cu random.org dintre toti cei care au comentat in ziua respectiva ."

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes