ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

27 mai 2022

Limoanada cu capsuni

E atat de cald zilele astea la noi, incat am senzatia ca suntem in mijlocul verii, si cum dupa o z calduroasa ne prinde tare bine o limonada, ne-am rasfatat zilele astea din plin cu delicioasa limonada cu capsuni. O limonada tare gustoasa si aromata, pe placul tuturor, dar mai ales al copiilor.
Va recomand si limonada cu miere si menta, limonada cu flori de soc sau limonada cu petale de trandafiri. Mai multe retete de limonada gasiti aici. Mai multe retete cu capsuni gasiti aici.



Ingrediente limonada cu capsuni

lamai
capsuni
miere
apa plata
menta
gheata

 

Mod de preparare limonada cu capsuni

Inainte sa trec la reteta propriu zisa vreau sa fac precizarea ca nu am dat cantitati, deoarece acestea se regleaza pur si simplu dupa gustul fiecaruia. Unii prefera limonada mai acra, altii mai dulce, unii vor mai multe capsuni, altii mai putine, unii pun menta, altii nu.
Vom alege capsuni bine coapte, parfumate, gustul limonadei depinde foarte mult de gustul capsunilor. Eu pastrez la frigider capsunile si lamaile, ca sa fie reci.

Spalam capsunile si le scoatem coditele. Stoarcem bine lamaile. In vasul unui blender vertical punem capsunile, zeama de lamaie si miere de albine. In loc de miere puteti folosi zahar, dar cel mai bine este sa il dizolvati in prealabil in putina apa.

Blendam bine compozitia.


Pregatim  pahare sau  carafe pentru limonada. Punem in fiecare 2-3 cuburi gheata, menta si 2-3 felii de capsuni.

Turnam din amestecul de capsuni, astfel incat sa umplem cam un sfert carafele.


Turnam deasupra apa plata si amestecam bine. O servim rece.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes