ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

16 apr. 2022

Cartofi noi cu sparanghel si otet balsamic

Cartofii astia noi cu sparanghel si otet balsamic sunt garnitura perfecta pentru carnea de miel, dar sigur,  merg foarte bine si la alte tipuri de fripturi.
Foarte gustosi, cu un gust intens, pe mine una m-au cucerit.

 Va recomand si risotto cu sparanghel, cartofi noi la ceaun, cu marar si usturoi sau cartofii noi la cuptor. Mai multe retete cu cartofi noi gasiti aici.  Mai multe retete cu sparanghel gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina retetelor)

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

Ingrediente sparanghel cu cartofi noi si otet balsamic

500 g cartofi noi
200 g sparanghel 
2-3 linguri ulei masline
2-3 linguri crema de otet balsamic
sare, piper


Mod de preparare sparanghel cu cartofi noi si crema de otet balsamic

Pregatim mai intai sparanghelul. Il spalam si indepartam mai intai coditele lemnoase de la baza.

Caetofii ii spalam bine cu un burete abraziv si ii fierbem dar dpar partial. Ii scoatem din apa, ii scurgem bine si ii lasam putin sa se racoreasca. Cei care sunt mai marisori ii taiem in doua, ceilalti ii lasam intregi. Asezam cartofii intr-o tava termorezistenta.

Adaugam sparanghelul. Intr-un bol amestecam crema de otet balsamic cu uleiul de masline, sarea si piperul. Turnam in tava peste sparanghel si cartofi si amestecam bine.

Dam la cuptor, la 180 grade, pentru circa 20-30 minute.



Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes