ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

31 dec. 2016

Chec aperitiv cu pui si legume


Le orice petrecere cele mai cautate sunt aperitivele, iar checul aperitiv este intotdeauna preparatul vedeta, fiind foarte apreciat de toata lumea. Pentru diversitate an de an am intercalat ingredientele pregatind fie chec aperitiv cu ciuperci, fie cu sunca, fie cu branzeturi, iar anul acesta a venit randul celui cu piept de pui si legume. Se pare ca a fost o elegere inspirata fiindca a fost nemaipomenit de gustos dar si foarte aratos.
Evident, am folosit piept de pui de la Agrisol, intotdeauna sunt multumita de produsele lor, pun pret pe calitate si faptul ca isi hranesc natural puii face ca produsul finit sa aiba gust si consistenta deosebite.



Ingrediente chec aperitiv cu pui si legume:

200 gr cascaval
5 oua
4 linguri faina
1 ardei capia
1 dovlecel zuchinni
1 fir praz
1 lingurita praf copt
piper
sare



Mod de preparare chec aperitiv cu pui si legume:

Fierbe pieptul de pui, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete.


Tocam cubulete ardeiul capia, dovlecelul si jumatate din cantitatea de cascaval. Cealalta jumatate de cascaval o dam prin razatoare. Taiem prazul rondele si le amestecam pe toate.


Adaugam ouale batute cu un praf de sare si un praf de piper. Punem faina si praful de copt si omogenizam. Cantitatea de faina poate oscila in functie de capacitatea de absortie sau de marimea oualor. La final trebuie sa obtinem o comozitie ca de chec, ca o smantana care curge.


Punem compozotia in tava tapetata cu hartie de copt.


Coacem checul in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru circa 40 minute. Nu il lasati prea mult in cuptor fiindca va deveni fad, uscat, si nu va mai fi la fel de gustos.


Lasam checul sa se raceasca si apoi il taiem felii.





Distribuie daca iti place:

5 comentarii :

  1. multumesc pentru retete; tot ce am incercat di caietul dumneavoastra cu retete a fost minunat

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara si felicitari pentru retete, mereu o sursa de inspiratie pentru mine!
    Va rog sa-mi spuneti cate checuri ies din aceasta compozitie, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Multumesc frumos pentru aprecieri, sunt onorata. A iesit un chec dar mare, l-am copt intr-o tava de cozonac.

      Ștergere
  3. Buna seara si felicitari pentru retete!

    Cate checuri ies din aceasta compozitie? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place reteta,chiar o să o încerc.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes