ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

24 aug. 2016

Salata de fasole cu ton



Iubesc salatele, iar pe timp de vara sunt nelipsite din meniul zilnic, in diverse combinatii. Astazi am pregatit o salata plina de savoare dar si foarte satioasa, cu fasole din conserva,  absolut delicioasa, de la prietenii mei de la Sun Food.  Simplu, rapid si absolut delicios!
Folosind fasolea din conserva am economisit timp pretios, nemaifiind nevoie sa aprind aragazul in conditii de canicula si sa astept o ora intreaga pana se fierbe fasolea. Fasolea boabe de la sun Food este suta la suta naturala fara E-uri, fara conservanti, asa ca o puteti consuma cu toata increderea!



Ingrediente:

o conserva fasole alba boabe Sun Food
1 conserva ton bucati
3 rosii
1 ceapa rosie
zeama de lamaie
ulei de masline extravirgin
sare, piper
cateva fire patrunjel






Mod de preparare:

Scurgem fasolea din conserva si o punem intr-un vas.


Adaugam tonul scurs, rosiile feliate si ceapa taiata rondele. Asezonam cu sare si piper, adaugam uleiul de masline si zeama de lamaie dupa gust. Presaram patrunjel proaspat pentru un plus de gust si prospetime.


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes