ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

19 aug. 2016

Fursecuri spritate


Un dintre cele mai populare retete de fursecuri, fursecurile spritate sunt nemaipomenit de fragede, pot fi pastrate un timp mai indelungat, avand astfel avantajul ca pot fi pregatite cu cateva zile inainte de un eveniment. Foarte iubite de toata lumea si in special de copii fursecurile spritate sunt accesibile oricui pentru ca necesita un minim de ingrediente si un minim de efort. Fursecurile spritate se numesc astfel pentru ca sunt spritate in tava cu ajutorul unui pistol de fursecuri, operatiune ce poate va parea putin dificila la inceput, dupa ce veti prinde miscarea insa veti vedea ca este foarte simplu, important este sa nu folositi hartie de copt si s atineti pistolul in pozitie verticala in tava si apasati de doua ori ferm ca sa obtineti fursecurile perfecte. 


Ingrediente:

200 gr unt
200 gr zahar pudra
2 galbenusuri
extract vanilie
350 gr faina
1 lingurita praf copt





Mod de preparare:

Mixam untul cu zaharul pudra pana devine cremos.


Adaugam galbenusurile.


Le incorporam si adaugam extractul de vanilie.


Adaugam faina si praful de copt si amestecam cu o spatula pana este incorporata perfect.


Umplem pistolul cu aluat si spritam in tava fursecurile. Lasati putina distanta intre ele fiindca vor mai creste la copt.
Eu am folosit o songura forma, voi le puteti folosi pe toate pentru mai multa varietate.


Adaugam in milocul lor cate o cireasa confiata. Puteti adauga orice alt fruct, sau pur si simplu le lasati asa cum sunt.


Dam la cuptor pentru 10 minute la 180 grade.

Fursecurile noastre sunt gata. Daca doriti  le puteti glazura suplimentar cu ciocolata.


Distribuie daca iti place:

5 comentarii :

  1. Unde ati cumparat pistolul pentru fursecuri?Multumesc anticipat.
    Olivia

    RăspundețiȘtergere
  2. eu l-am primit de la Dr Oetker, insa am vazut in mai toate supermarket-urile.

    RăspundețiȘtergere
  3. arată impecabil, felicitări :) și sunt sigur că sunt la fel de gustoase precum arată :)

    RăspundețiȘtergere
  4. La ce temperatura se coc si cat timp? Eu am încercat și se lasă aluatul...se împrăștie tot...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate fursecurile se coc la 180 grade, daca te uiti on cartea cuptorului vei gasi acolo o lista c temperaturile de coacere ptr diverse procedee. Eu le las 15-20 minute dar asta depinde de cuptor, cel mai sigur este sa te uiti macar la prima tura.
      E prea moale aluatul? Poate mi trebuie putina faina. Mai adauga putina, formeaza un furseci si coace-l doar pe el, apoi iti vei da seama daca e ok sau mai pui putina faina.

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes