ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

23 ian. 2017

Piept de pui intreg, la cuptor


Dragii mei, pieptul de pui intreg la cuptor de astazi este atat de fraged, atat de gustos, atat de aromat incat efectiv a fost o adevarata revelatie pentru mine si ma intreb cum de am putut trai fara asa ceva pana acum!
Pur si simplu se va topi in gura si va va rascoli simturile, atat este de gustos, daca nu il veti incerca voi sunteti cei care pierdeti! In plus doar 10 minute va ia pregatirea lui, in rest cuptorul va fi cel care face toata treaba.
Desi multi detesta pe nedrept pieptul de pui, pentru ca multora le pare fad si fara gust iata, aceasta reteta ii contrazice, pntru ca pieptul de pui pregatit astfel devine foarte gustos, foarte fraged si foarte aromat.
Bineinteles si faptul ca am folosit pieptul de pui de la Agrisol a contribuit la acest gust deosebit, deoarece puii lor sunt crescuti cu mare grija si cu hrana naturala ceea ce face ca si carnea sa aiba  o coonsistenta si un gust deosebit!





Ingrediente piept de pui intreg, la cuptor:

1 crenguta oregano
1 crenguta cimbru
1 crenguta rozmarin
3 linguri ulei de masline
boia de ardei dulce
sare de mare
piper proaspat macinat



Mod de preparare piept de pui intreg, la cuptor:

Condimentam pieptii de pui cu sare demare, piper proaspat macinat si boia de ardei. Stropim cu uleiul de masline si frecam bine pieptul de pui pe toate partile. Asezam pieptul de pui in tava si adaugam crengutele de rozmarin, cimbru si oregano. 


Punem capacul, sau daca tava nu este prevazuta cu capac puneti folie de aluminiu. 


Punem tava in cuptorul preincalzit pentru 30 minute la 250 grade.  Peste 30 minute indepartam capacul si dam din nou la cuptor pentru circa 15 minute la 200 grade ca sa se rumeneasca frumos. Eu am flosit si functia de ventilatie. 


Il lasam cateva minute sa se odihneasca si apoi il putem servi.


Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

  1. Am gătit de 2 ori rețeta. Într-adevăr este foarte gustoasă, rapidă, aratoasa. Eu am adăugat puțină apă când am lăsat-o descoperită să se rumenească , am vrut puțin sos. Mulțumesc frumos pentru inspirație și de ce nu, pentru ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu adevărat deosebit și rapid! 👍👏

    RăspundețiȘtergere
  3. Absolut deosebit👍Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes