ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

14 ian. 2017

Cornuri rapide pentru mic dejun



Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, o masa pe care nu ar trebui sa o sarim. Lapte, ceai, cafea sau  fresh de fructe sunt nelipsite de la micul dejun, pe langa acestea insa trebui sa mancam si ceva consistent pentru a avea suficienta energie. Astazi am ales sa pregatesc niste cornuri rapide, din aluat foietaj cu sos de rosii si cascaval, absolut delicioase. Aluatul foietaj il puteti face voi si il puteti pastra la congelator si il folositi atunci cand aveti nevoie, sau recurggeti la varianta mai comoda, il cumparati din comert.
Evident, pentru mi multa savoare am folosit cele mai bune rosii de la prietenii mei Sun Food, sunt nemaipomenite, eu le folosesc in mod frecvent la ciorbe, la paste, la pizza si multe altele.




Ingrediente cornuri rapide pentru mic dejun:

400 gr aluat foietaj
200 gr cascaval
1 lingurita zahar brun
busuioc, oregano
1 galbenus
1 lingura apa
susan


Mod de preparare cornuri rapide pentru mic dejun:




Pregatim mai intai sosul de rosii. Punem continutul conservei intr-un vas si, fie le  pasam cufurculita, fie le mixam cu un blender vertical, depinde ce consistenta vreti sa aiba sosul. Adaugam zaharul brun, oregano si busuiocul fi fierbem pana obtinem consistenta unui sos. Lasam deoparte sa se raceasca.


Intindem aluatul si il taiem in mai multe triunghiuri.


Ungem cu sosul de rosii pe toata suprafata.


Radem deasupra cascavalul.


Rulam cornurile de la baza spre varf si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Coacem in cuptorul preincalzit, la 200 grade pentru 15-20 minute sau pana se rumenesc frumos. Eu am folosit si functia de ventilatie.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes