ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

11 dec. 2012

Kotanyi promoveaza bloggerii



Kotanyi promoveaza bloggerii! O initiativa frumoasa si demna de lauda.Multumim!!!

Daca sunteti inscrisi si ati primit newsletter-ul Kotanyi si il deschideti veti gasi acolo cateva cuvinte despre mine precum si patru retete interesante la care am folosit cateva dintre condimentele Kotanyi, retete ce le veti gasi curand si pe blog.

De asemeni veti gasi informatii despre produsele noi aparute, concursuri si evenimente.

Multumesc Kotanyi pentru cuvintele frumoase!

"Pentru ca spatiul virtual a devenit, datorita talentului bloggerilor pasionati de arta culinara, o noua lume in care mirodeniile isi continua aventura lor seculara, KOTANYI ii sprijina pe bloggerii care experimenteza ingrediente premium.

S-a scris si se va mai scrie enorm despre femeia moderna care isi cladeste cu succes o cariera remarcabila, dar si o familie unita pe cele mai trainice si mai frumoase valori. Violeta Postolache este o tanara mamica a doi copii minunati, Alexandra (4 ani) si Stefan (2 ani) si o sotie recunoscatoare pentru sprijinul neconditionat al sotului. Pentru mii de internauti, Violeta Postolache este insa creatoarea neobosita si plina de fantezie a celebrului deja www.caietulcuretete.com. A intuit ca nu ne putem lipsi de caietul cu retete, dar l-a urcat in pod pe cel al bunicii, iar noua ne-a oferit ceea ce aveam nevoie: un caiet de retete online. Retete simple, cu putine ingrediente, explicate in imagini, pas cu pas, dar si retete complexe, cu ingrediente exotice, traditionale romanesti sau din diferite bucatarii ale lumii, ne sunt acum accesibile cu un simplu click. Este o calatoare in lumea magica a condimentelor si ne impartaseste cu multa pasiune itinerariile ei culinare. Si pentru ca a descoperit ingredientul secret al unei familii fericite, sfatuieste toate mamicile sa isi atraga prichindeii in bucatarie, sa ii invete fascinantul joc cu ingredientele si condimentele care dau vietii gust si ii ajuta sa petreaca impreuna un timp de calitate.

Pentru cei care apreciaza condimentele KOTANYI, Violeta Postolache a preparat patru retete savuroase: Aripioare lipicioase, Briose cu zmeura, Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii, Rulada fantezie:"








Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes