ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

20 nov. 2021

Salata de cruditati

Salata de cruditati cu siguranta o stiti deja cu totii, si cel mai probabil nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este o salata super gustoasa, foarte consistenta si hranitoare, iar acum, in perioada postului, este mai mult decat binevenita. Salata de cruditati este potrivita si pentru dieta, deoarece contine putine calorii si o multime de vitamine.
Va recomand si salata coleslaw, salata de pui cu telina sau salata de varza rosie in otet. Mai multe retete de salate gasiti aici. Mai multe retete de post gasiti aici.


Ingrediente salata de cruditati

1/4 varza
1/4 telina
2 morcovi
2 mere
cateva fire marar
sare dupa gust
2-3 linguri ulei
2-3 linguri zeama de lamaie
 
 

Mod de preparare salata de cruditati

Tocam varza fideluta. Morcovul, telina si marul le curatam, apoi le dam pe razatoarea mare. Tocam mararul marunt.

Punem toate ingredientele intr-un vas, adaugam sare, ulei si zeama de lamaie, amestecam si potrivim gustul.


Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes