ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 iul. 2015

Inghetata cu iaurt si lapte condensat


Vara nu ne lipseste inghetata din congelator si incerc tot timpul diverse combinatii. Astazi am pentru voi o reteta  de inghetata usoara si rapida, o combinatie simpla dar delicioasa, iaurt si lapte condensat iar daca simtiti nevoia adaugati si o mana de fructe proaspete, noi am ales zmeura, voi puteti alege orice fruct va este pe plac.
Eu am folosit masina de inghetata daca nu aveti una la indemana puneti compozitia la congelator si dupa o ora scoateti si mixati ca sa impiedecati formarea acelor de gheata.

Ingrediente:

400 gr iaurt
400 gr lapte condensat
200 gr zmeura sau alte fructe (optional)





Mod de preparare:

Amestecam iaurtul cu laptele condensat.



Punem compozitia la masina de inghetata pentru 30 minute.


Turnam compozitia intr-o caserola si adaugam zmeura.


Dam la congelator peste noapte. Si inghetata noastra este gata. Extrem de simplu!


Distribuie daca iti place:

5 comentarii :

  1. O retetata delicioasa pe care abia astept sa o incerc in zilele astea toride!

    RăspundețiȘtergere
  2. Zilele trecute am facut o inghetata din iaurt gras, frisca si piersici, excelenta la gust de altfel, dar cu mici ace de gheata. Ce vreau sa spun e ca o masina de inghetata isi justifica prezenta si calitatile, vad cat de alifioasa e inghetata cu zmeura si nu pot decat sa-mi inchipui cat e de gustoasa! Felicitari ! Din ingrediente simple ies retete delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce masina de inghetata folosesti? Vreau sa imi cumpar si eu una dar sa stiu ca e buna.. Am returnat doua deja ca nu inghetau cum trebuie:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tristar se numeste, insa trebuie sa stii ca in masina de inghetata inghetata nu va ingheta, va fi foarte rece si cumva legata, dar nu inghetata, pentru asta va trebui sa o pui la congelator. Rolul masinii de inghetata este de a obtine o inghetata cremoasa, practic ea nu va face ace de gheata.

      Ștergere
  4. Ce marca/tip de lapte condensat folosiți!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes