ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

3 dec. 2014

Iepure la cuptor cu sos de vin si ciuperci



O friptura plina de savoare, frageda, suculenta, cu un sos bogat cu vin si ciuperci, o combinatie de exceptie! Si fiindca e o friptura atat de gustoasa o voi duce la concursul organizat de Cristina in colaborare cu Sun Food


Ingrediente:

1 kg carne de iepure
200 ml vin rosu
2-3 linguri ulei masline
3-4 catei usturoi
sare, piper, cimbru





Mod de preparare:

Eu am avut pulpele superioare si inferioare de la doi iepuri, le-am curatat, le-am spalat si le-am asezat in tava unsa cu ulei de masline.


Condimentam cu sare, piper, cimbru si usturoiul pisat. Turnam in tava vinul rosu si completam cu apa.


Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la 200 grade pentru 40 minute.


Dupa 40 minute inepartam folia de aluminiu, adaugam ciupercile si rosiile cuburi si dam din nou la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.


Se va forma un sos delicios de vin si ciuperci si carnea va deveni rumena si foarte frageda.


Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes