ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

28 mar. 2011

Ma ajutati cu un vot ,va rog?

Apelez din nou la ajutorul vostru. Particip la concursul organizat de Decorix si imi doresc foarte mult sa castig macar locul trei fiindca imi plac nespus produsele lor . Din pacate din experienta editiei din decembrie am aflat ca jurizarea prea putin conteaza iar like-urile nu ma ajuta cu nimic. Ca si atunci si de data asta majoritatea mi-au dat like-uri insa voturi am mult prea putine, sunt situata undeva pe locul cinci.

Apelez la ajutorul vostru sa ma ajutati sa ma ridic. Dati-mi va rog un vot daca va place tortuletul


CLICK PE POZA APOI CLICK PE A CINCEA STELUTA SI VA CONECTATI CU FACEBOOK SAU YAHOO




MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR CARE AU VOTAT PANA ACUM SI CELOR CARE MA VOR VOTA IN CONTINUARE .

Distribuie daca iti place:

16 comentarii :

  1. Ai un vot din partea mea! Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai 5 stelute cu drag de la mine, pentru ca le meriti din plin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate am observat si eu,mai mult voturile conteaza. Cand am "jurizat", nu cred ca parerea mea a contat. M-as astepta ca primul loc sa fie o reteta complexa si sa aibe o fotografie de calitate. De cand castigatorii de la editiile precedente nu au voie sa participe am observat ca multi barbati au retete de prajituri,ceea ce nu era prea des intalnit.Oricum bafta,dupa parerea mea reteta ta merita sa castige,dar iti doresc sa iei locul doi ca sa iti alegi produsele pe care ti le doresti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mitinita chiar nu se tine cont de jurizare, eu am participat in decembrie si juriul a apreciat reteta in unanimitate Am avut cele mai multe like-uri atunci dar mai putine voturi. Pana la urma m-am convins ca e un concurs unde e apreciata cantitatea nu calitatea

    RăspundețiȘtergere
  5. Vio, extraordinar tortul tau! Am votat si-ti tin pumnii. Si mie imi plac tare produsele lor.

    Zi frumoasa iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  6. Smaranda multumesc pentru vot si pentru aprecieri

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes