ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

6 sept. 2019

Omleta cu rosii si mozzarella



Omleta este preferata noastra la micul dejun, este satioasa, hranitoare, iti confera energie pentru restul zilei si are avantajul ca se face foarte usor. Cat despre combinatia de ingrediente, doar imaginatia este limita, poti pregati omlete in fel si chip, de la cele mai simple, doar cu oua, pana la cele mai sofisticate, cu ingrediente deosebite. Astazi m-am oprit la o combinatie simpla si gustoasa, pornind de la salata capresse, pe care o ador, am decis ca ar merge de minune o omleta cu rosii si mozzarella!

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici


Ingrediente omleta cu rosii si mozzarella

4 oua
1 lingura ulei
100 gr mozzarella
1 rosie
sare



Mod de preparare omleta cu rosii si mozzarella

Rupem mozarella bucati. Rosiile le taiem felii.


Batem usor ouale cu sarea, doar atat cat sa se omogenizeze.


Punem in tigaia incinsa o lingura ulei si adaugam ouale batute.


Cand observam ca marginile omletei incep sa se desprinda de tigaie asezam pe jumatate din suprafata omletei rosiile, apoi mozzarella.


Cu ajutorul unei spatule ridicam jumatate din omleta si o asezam peste jumatatea cu rosii si mozzarella, presand usor. Lasam inca jumatate de minut, cat sa aiba timp mozzarella sa se topeasca, apoi scoatem omleta cu grija pe o farfurie.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes