ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

6 iul. 2020

Ciorba de fasole, cu afumatura si tarhon


Cu poftele nu te pui, si cum imi era pofta teribil de o ciorba de fasole am pus imediat fasolea la fiert! Evident, in doua zile am dat-o gata, dar macar am potolit poftele!
Va recomand si borsul de fasole cu zeama de varza, supa de fasole cu ciolan, iahnie de fasole, supa toscana de fasole sau supa crema de fasole cu bacon crocant.  Mai multe retete cu fasole gasiti aici
 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici.


Ingrediente ciorba de fasole, cu afumatura si tarhon

400 gr fasole boabe
200 gr  afumatura
1 morcov
1 pastarnac
3 cepe
boia de ardei dulce
sare, piper
1 lingura bulion
2 crengute tarhon
2 linguri otet
2 linguri ulei



Mod de preparare ciorba de fasole, cu afumatura si tarhon

Spalam fasolea o punem intr-o oala, completam cu apa si o punem la fiert. Dam in clocot si scurgem fasolea, aruncand apa. Punem boabele inapoi in oala si adaugam apa.  Lasam sa fiarba, la foc mic.


Separat, intr-un vas, prajim afumatura in doua linguri ulei.


Adaugam morcovul, pastarnacul si ceapa tocate marunt si le lasam pe foc pana cand se inmoaie usor legumele.


Adaugam afumatura si legumele in oala, asezonam cu sare, piper si boia si lasam sa fiarba la foc mic, pana cand, atat legumele cat si fasolea sunt bine fierte.
Adaugam bulionul si otet dupa gust. E de preferat sa puneti 2-3 linguri, iar cine doreste isi mai poate adauga in farfurie. Dam oala deoparte si adaugam tarhonul verde tocat marunt.



Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes