ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

18 iul. 2018

Supa crema de fasole cu bacon crocant



 Cand afara termometrul indica peste 30 grade la umbra, ce poti sa iti doresti mai mult decat ceva rece de la frigider ca sa iti potolesti foamea?  Si evident, nu iti doresti nici sa stai prea mult in bucatarie, asadar reteta de astazi, supa crema de fasole cu bacon crocant, e cum nu se poate mai potrivita! Costurile sunt reduse, timpul de preparare este de maxim 30 minute si o poti pastra in frigider pana in momentul servirii, ce poti sa-ti doresti mai mult?
O supa rece, satioasa, un pranz sau o cina pe cinste dupa o zi caniculara, supa crema de fasole cu bacon crocant este alegerea ideala! Evident, ca sa eficientizam si mai mult timpul, am folosit fasole din conserva de la prietenii mei de la Sun Food.
Va recomand si supa toscana de fasole, supa de fasole cu ciolan sau borsul de fasole cu zeama de varza. Mai multe retete cu fasole gasiti aici. Mai multe retete cu produsele Sun Food gasiti aici.
Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici. Ma gasiti si pe instagram aici.




Ingrediente supa crema de fasole cu bacon crocant

100 gr bacon
1 ceapa rosie
400 ml supa de legume
2 foi dafin
cimbru
boia de ardei
sare, piper

Mod de preparare supa crema de fasole cu bacon crocant




Tocam fasii baconul si il prajim in doua linguri ulei pana devine crocant. Oprim putin bacon pentru servire. Adaugam ceapa tocata marunt si o sotam pana devine translucida.


Scurgem conservele si adaugam boabele de fasole peste ceapa si bacon.


Adauga, supa de legume, sarea, piperul, putin cimbru, boiaua si foile de dafin. Dam in cateva clocote.


Mixam supa cu un blender vertical pana devine ca o crema. Daca vi se pare ca e prea mult lichid mai scoateti din el, iar daca este nevoie il readaugati dupa aceea, putin cate putin.


Pentru a obtine o supa crema cat mai fina trecem supa printr-o sita deasa.



Pastram supa la frigider pana in momentul servirii cand vom folosi pentru decor baconul crocant. eu am folosit si ceapa rosie si ceapa verde tocata marunt, boia de ardei si feliute de ardei iute.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes