ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

20 iul. 2018

Smoothie cu zmeura si banane


Pe toata perioada verii, si nu numai, este important sa ne hidratam si sa asiguram organismului aportul necesar de vitamine si nutrienti. Din pacate traim in secolul vitezei, timpul ne este adeseori potrivnic si facem totul pe fuga, uitand ca la baza unei vieti sanatoase sta alimentatia echilibrata.
Dragilor,  cu blenderul personal de la Tefal si cu delicioasele produse de la Sano Vita nu mai aveti nici o scuza, in cateva minute puteti prepara cel mai delicios si mai sanatos smoothie, dar si o inghetata sanatoasa pentru copilul vostru sau o supa crema savuroasa!
Doar puneti ingredientele in vasul blenderului, apasati ca sa mixati, scoateti suportul cu cutit si infiletati capacul, atat de simplu este! Il puteti face doar cu fructe, doar cu legume, puteti adauga lapte, iaurt, lapte de soia, lapte de orez, puteti pune si migdale, seminte de chia, seminte de in, si il puteti  indulci cu miere, sirop de artar, sirop de agave.

Inainte sa trec mai departe hai sa va dau o veste buna! De curand prietenii mei de la Sano Vita si de la Tefal mi-au trimis un cadou mai mult decat binevenit: blenderul personal Tefal si muuuuuulte produse sanatoase SanoVita pe care abia astept sa le folosesc pentru ca ador produsele lor! Vestea buna este ca foarte curand pregatesc o surpriza pentru voi, un concurs minunat, asa ca va invit sa ramaneti aproape ca sa nu cumva sa ratati, va promit ca va merita! 



Cu blenderul personal de la Tefal puteti pregati un smoothie in doar 5 minute, apoi puteti lua cu voi recipientul portabil indiferent unde veti merge! Si am pentru voi un extra sfat: pentru zilele cand sunteti si mai grabiti pregatiti pungute cu mixul preferat de fructe, puneti-le la congelator si cand vreti sa va preparati un smoothie nu va mai fi nevoie sa mergeti la cumparaturi!
Si de ce sa preparati doar smoothie, si copiii se pot bucura de o inghetata savuroasa cu fructe si iaurt de pilda, doar mixati ingredientele, puneti in forme si dati la congelator si iata ca ati pregatit atat de simplu cea mai gustoasa si cea mai sanatoasa inghetata!
Vreti sa preparati o supa crema? Nimic mai simplu fie ca vreti o supa crema de rosii coapte, fie ca vreti sa preparati o supa crema de legume cu blenderul personal de la Tefal supa este gata in cateva minute!




Ingrediente smoothie cu zmeura si banane

250 ml  lapte soia cu sirop de agave SanoVita
1 lingurita seminte in SanoVita
1 lingurita ulei cocos SanoVita
250 gr zmeura
1 banana


Mod de preparare smoothie cu zmeura si banane





Punem in vasul blenderului bautura de soia, zmeura, banana taiata felii, uleiul de cocos si semintele de susan.  Pentru ca bautura mea avea deja sirop de agave, banana este si ea dulce eu nu am adaugat indulcitor, voi daca doriti puteti adauga ceea ce va este pe plac, eu v-as sfatui sa adaugati cateva curmale, pe langa faptul ca vor indulci vor aduce si un important aport de nutrienti.



Infiletam suportul cu cutit si il asezam in corpul principal.


Apasam pana cand smoothie-ul nostru este gata, desfiletam suportul cu cutit si atasam capacul.


Daca suntem in masina, la sala, sau pur si simplu la picnic doar ridicam capacelul verde si savuram cel mai delicios smoothie. Daca sunteti acasa sau la birou punem smoothie-ul intr-un pahar, adaugam cateva seminte de in, zmeura sii frunze de menta pentru decor, mai adaugam un pai si gata!


Simplu, rapid, delicios si mai ales sanatos!


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Mulțumim draga dna.VIO, pentru diversitatea rețetelor dv.numai cine nu vrea ,nu face ceva bun si deosebit ,din ce ne expuneri !!!Va admir si va respect ,si mai ales ,am devenit o buna bucătăreasă,de cand m-am abonat !!!!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes