ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

12 aug. 2018

Salata cu piept de pui, porumb si maioneza



Salata cu piept de pui, porumb si maioneza este o salata satioasa si foarte gustoasa, este excelenta servita rece, de la frigider, si este potrivita atat pentru o cina rapida, cat si ca aperitiv pentru o masa festiva.
Indiferent cu ce ocazie o pregatiti va spun ca salata asta este minunata si nu trebuie sa o ratati, cu atat mai mult cu cat necesita un minim de ingrediente si de efort!
Bineinteles am folosit la prepararea acestei salate porumb dulce de la prietenii mei de la Sun Food, porumbul care nu ne lipseste niciodata din camara si care reprezinta una dintre gustarile preferate ale copiilor!

Va recomand si salata cu pui si ananas, salata cu ton si porumb, sau salata cu naut si porumb. Mai multe retete cu porumb gasiti aici. Mai multe retete cu produsele Sun Food gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru retete) 
 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici. Ma gasiti si pe instagram aici.



Ingrediente salata cu piept de pui, porumb si maioneza

500 gr piept pui
200 gr castraveti murati
3 linguri maioneza
sare, piper

Mod de preparare salata cu piept de pui, porumb si maioneza





Fierbem pieptul de pui si apoi il taiem cubulete mici, sau dupa preferinte il putem desface in fasii mici.


Tiem castravetii murati si ii lasam la scurs. Porumbul il scurgem din zeama.

Punem intr-un bol pieptul de pui, castravetii si boabele de porumb. Adaugam maioneza, sarea si piperul.


Amestecam pana la omogenizare, punem salata intr-un bol si garnisim cu ceapa verde tocata marunt. Noi am mancat salata cu paine prajita.




Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Multumesc pentru retete! Sunt delicioase si se prepara usor ! AM incercat rulada cu spanac si crema brinza si salata de piept de pui cu porumb si maioneza. Sunteti fantastica ! Va urmaresc cu drag !

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes