ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

31 aug. 2018

Piept de pui cu legume, la cuptor


Ce gatesti pentru un pranz intre prieteni simplu si gustos, dar mai ales foarte rapid, ca sa nu petreci foarte mult timp in bucatarie? E simplu, apelezi la alti prieteni, de data aceasta le prietenii de la Sun Food,  si reusita pranzului e garantata!
Ca sa ai timp de stat la povesti cu prietenii pregateste desertul cu o seara inainte! Si fiindca este canicula alege ceva rapid, fara coacere! Eu am ales sa pregatesc cheesecake fara coacere la pahar, cu crema de branza si ananas, a fost gata in 30 minute si s-a odihnit peste noapte la frigider! Am pus la rece si cateva compoturi de fructe tropicale, pe care le-am asezonat cu menta si cuburi de gheata ca sa ne revigoram.
Pentru felul principal am ales sa pregatesc piept de pui cu legume, la cuptor, un preparat gustos dar si foarte satios, asa ca va fi mai mult decat suficient, nu va fi nevoie sa pregatesti si altceva. Am pregatit totul inainte sa ajunga prietenii, iar dupa ce au ajuns ei am dat tava la cuptor si cat am stat noi la povesti preparatul a fost gata!
Simplu, gustos si foarte rapid, prietenii au fost incantati, pranzul a fost o reusita, iar eu nu am fost nevoita sa petrec ore intregi in bucatarie!
 Mai multe retete cu produsele Sun Food gasiti aici.

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici. Ma gasiti si pe instagram aici



Ingrediente piept de pui cu legume, la cuptor

1 piept pui
1 vanata
1 ardei gras
1 ceapa mare
3-4 linguri ulei masline
1 capatana usturoi
2 fire cimbru
sare, piper

Mod de preparare piept de pui cu legume, la cuptor





Taiem pieptul de pui cuburi.


Spalam legumele, vanata o taiem cuburi, ardeiul fasii iar ceapa o taiem rondele.


Punem in tava puiul vinetele, ceapa si ardeiul. Adaugam fasolea rosie bine scursa.



Apoi porumbul scurs in prealabil.


 Amestecam, asezonam cu sare si piper, punem doua crengute de cimbru si usturoiul taiat in doua si stropim cu ulei de masline.



Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 20 minute. Indepartam folia si dam din nou la cuptor pentru circa 10 minute.



Pe langa acest fel principal ne-am delectat cu un cheesecake delicios cu ananas, la pahar, pregatit dupa reteta de aici


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes