ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

2 iul. 2020

Creveti in sos de rosii


Iubim crevetii, in orice forma, si cum de curand ne-am intors din concediu, unde am mancat niste creveti in sos de rosii absolut deliciosi, am incercat sa i reproduc si eu acasa.
Au iesit senzationali, iar meritul a fost dat in cea mai mare parte de rosiile cuburi de la prietenii mei Sun Food. Trebuie sa stiti ca toate conservele lor sunt sterilizate, suta la suta naturale, fara aditivi alimentari, iar conservele de rosii contin 60% rosii si 40% suc de rosii. Dar, cum am mai spus, nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, incercati-le si va veti convinge singuri!
Va recomand si crevetii Saganaki, risotto cu ananas si creveti, tagliatelle cu creveti, creveti in unt cu usturoi si patrunjel sau creveti pane. Mai multe retete cu fructe de mare gasiti aici, mai multe retete Sun Food gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru retete)
 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici.


Ingrediente creveti in sos de rosii

200 gr creveti decorticati
1 conserva rosii cuburi Sun Food
3 linguri ulei masline
1 ceapa
2 catei usturoi
1 praf chilli
sare de mare
patrunjel verde



Mod de preparare creveti in sos de rosii

Spalam crevetii si ii tamponam cu servete absorbante ca sa eliminam excesul de apa. Incingem uleiul de masline apoi adaugam crevetii.


Ii lasam cate un minut pe fiecare parte. Daca aveti creveti cruzi atunci ii lasati putin mai mult, pana devin roz.


Scoatem crevetii deoparte si adaugam in uleiul ramas ceapa si usturoiul, tocate marunt. Le lasam pana cand se inmoaie usor.


Adaugam rosiile cuburi, sare si un praf de chilli si lasam sa fiarba circa 10 minute.


Adaugam crevetii in sos si ii lasam circa jumatate de minut, ca sa absoarba sosul si sa se intrepatrunda gusturile.


Dam deoparte si adaugam patrunjel verde, tocat marunt.


Neaparat sa aveti si niste paine prajita ca sa aveti cu ce sa intindeti in sos!


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes