ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

17 oct. 2019

Muschiulet de porc, la cuptor cu ciuperci sote


Muschiulet de porc la cuptor, moale si suculent, alaturi de ciuperci sote, un preparat simplu, dar bun si hranitor!
Mai multe retete cu carne de porc gasiti aici.



Ingrediente muschiulet de porc la cuptor

1 muschiulet de porc
4-5 linguri ulei masline
2-3 crengute rozmarin
3- catei usturoi
sare de mare
piper mozaic

pentru ciupercile sote

300 gr ciuperci
2 crengute cimbru
sare, piper



Mod de preparare muschiulet de porc la cuptor

Spalam muschiuletul de porc, il tamponam cu servete absorbante ca sa eliminam excesul de apa so il curatam de grasime sau eventualele pielite.


Il rumenim la foc iute, pe toate partile, in doua-trei linguri de ulei de masline, forrmand astfel o crusta si pastrand sucurile in interiorul carnii, ceea ce va face ca muschiuletul nostru sa fie fraged si suculent.


Punem muschiuletul intr-o tava termorezistenta si adaugam crengutele de rozmarin si usturoiul. stropim cu putin ulei de masline.


Asezonam cu sare de mare si piper mozaic, acoperim cu folie si dam la cuptor, la 180 grade, pentru circa 30 minute.



Cat sta muschiuletul la cuptor pregatim ciupercile. Incingem doua-trei linguri de ulei intr-o tigaie si adaugam ciupercile taiate felii. Adaugam sare, piper si crengute de cimbru si le sotam.


Dupa ce am scos muschiuletul  din cuptor il lasam cateva minute acoperit ca sa isi lase sucurile apoi il taiem felii si il servim impreuna cu ciupercile.


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes